Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 8 voor 6 maanden
Dienstverband
Toegevoegd op
10 november 2020
Eind Datum
10 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
zo spoedig mogelijk
Organisatie
DE BREDE SELECTIE
Website

Aan de slag op een basisschool midden in Amsterdam, in een prachtig monumentaal pand met een van de grootste schoolpleinen van Amsterdam?

Dat kan! Wij zijn op zoek naar een vervangende leerkracht voor groep 8. Het betreft een langdurige vervanging wegens zwangerschap gerelateerd ziekteverzuim opgevolgd door vervanging voor zwangerschapsverlof. Het gaat om 4 dagen per week, dagen kunnen in overleg bepaald worden.

Het betreft een school met zo’n 430 leerlingen. De school probeert het optimale uit de leerlingen te halen. Dit doen ze door naast de cognitieve ontwikkeling ook aandacht te bieden aan de sociaal-emotionele, creatieve, sportieve, culturele én technische
ontwikkeling van de leerlingen.

Als je van vrijheid houdt, is werken voor DE BREDE SELECTIE echt iets voor jou. Als vervanger kun je zelf je agenda beheren en bepaal je zelf hoeveel en waar je wilt werken als leerkracht. Kort of lang of beide? Wij hebben altijd verschillende mogelijkheden
om aan de slag te gaan.

Interesse in deze job of wil je juist meer weten over werken bij DE BREDE SELECTIE? Bel of mail ons voor meer info.

  • Je bent op korte termijn beschikbaar
  • Je kunt snel en kundig inspelen op de opdracht, leerlingen en de school
  • Je kunt zelfstandig werken en goed omgaan met verschillen
  • En uiteraard ben je in het bezit van een Pabo diploma

DE BREDE SELECTIE is een samenwerkingsinitiatief van acht schoolbesturen en verzorgt oplossingen voor alle korte en langdurende vervangingen voor alle 110 openbare scholen  voor primair onderwijs in Amsterdam. De samenwerkende schoolbesturen zijn: AWBR, OOadA, STAIJ, Sirius, Innoord, STWT, Orion en VierTaal. 

DE BREDE SELECTIE zoekt voor korte en langdurende vervangingen op 110 gevarieerde openbare scholen in Amsterdam breed inzetbare, enthousiaste leerkrachten voor basis- en speciaal (basis)onderwijs.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.