Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht groep 8 (werkdag woe met opties voor meerdere dagen)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
28 augustus 2019
Eind Datum
28 september 2019
Functie naam
Open vacature
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.2, 0.4, 0.6
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
2 september
Organisatie
De Akkers
Website

De Akkers uit Rotterdam zoekt een Leerkracht groep 8 (werkdag woe met opties voor meerdere dagen) per 2 september

Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Obs de Akkers
Ons verhaal, jouw visie als leerkracht
De Akkers is gesitueerd in Vreewijk, in het gebied tussen de Dordtsestraatweg, Strevelsweg en Groene Hilldijk. De school is gehuisvest in een voormalige kleuterschool, die geheel gerenoveerd is waar een groot gedeelte aangebouwd is. Zo is een mooie (kindvriendelijke)
basisschool met grote lokalen ontstaan. De tuin/speelplaats voor de kleuters wordt voor een deel door het gebouw omsloten en afgeschermd met een hek. De hogere groepen spelen onder toezicht op een ander afgeschermd pleintje. De Akkers is een school waar u
gemakkelijk binnenloopt. Veel ouders komen met hun kinderen mee naar binnen (inloopkwartier). Wij vinden goede contact met ouders van belang.

Wat kan je van Obs de Akkers en stichting BOOR verwachten?
Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.
Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen.
Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO, dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder
in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.

Wat we van jou verwachten
Met respect opvoeden tot zelfstandige en verantwoordelijke burgers
Onze leerlingen werken samen aan hun toekomst, waar ze ook samen deel van zullen uitmaken. Zij leren op onze school omgaan met andersdenkenden en leren elkaar respecteren.

OBS De Akkers is een kleine dorpsschool in een grote stad met een zeer gemotiveerd team. Als team zijn wij volop in ontwikkeling o.a. met PBS (Positive Behaviour Support) en worden wij NPRZ school.
Wij zoeken een leerkracht die een leeromgeving weet te creëren die leerlingen uitdaagt, fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid. Een leerkracht die leerlingen en ouders hoort en ziet.

Wij zoeken iemand die…

  • affiniteit heeft met het lesgeven in Rotterdam-Zuid
  • goed kan samenwerken met een duo- collega
  • gedifferentieerd onderwijs wil en kan verzorgen
  • beschikt over goede contactuele eigenschappen
  • een teamspeler is

Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe en aan de hand daarvan nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek met één van onze Recruiters, dit kan overigens ook telefonisch.
Zijn we allebei enthousiast, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op de school zelf en gaan we inhoudelijk dieper in op de functie en de visie van de school. Uiteraard zijn we daarna nog enthousiaster geworden van elkaar en dan is het slechts een kwestie
van formaliteiten afhandelen en start jij als nieuwe aanwinst op onze school. De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.
Reageren of vragen? Neem contact op via
sollicitatie@stichtingboor.nl
.

De Akkers is gesitueerd in Vreewijk, in het gebied tussen de Dordtsestraatweg, Strevelsweg en Groene Hilledijk.

De school is gehuisvest in een voormalige kleuterschool, die geheel gerenoveerd is en waar een groot gedeelte aangebouwd is. Zo is een mooie (kindvriendelijke) basisschool met grote lokalen ontstaan. De tuin/speelplaats voor de kleuters wordt voor een deel door het gebouw omsloten en afgeschermd met een hek. De hogere groepen spelen onder toezicht op een ander afgeschermd pleintje.

De Akkers is een school waar u gemakkelijk binnenloopt. Veel ouders komen met hun kinderen mee naar binnen (inloopkwartier). We vinden goede contacten met ouders van belang.

Doelstellingen van ons onderwijs
We willen onze kinderen zodanig begeleiden, dat ze op het maximaal haalbare niveau naar het voortgezet onderwijs uitstromen (aandacht voor basisvaardigheden). Overige vaardigheden (sociaal gedrag, werkhouding e.d.) zijn te herkennen in de dagelijkse praktijk van de school. We trachten kinderen zelfstandigheid bij te brengen door ze in de groepen dagelijks voor een bepaalde periode zelfstandig te laten werken. Voorts leren we ze zich aan regels en afspraken te houden.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.