Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht grp 6 Dr.H. Bavinckschool 0,4-0,6 fte
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
17 november 2020
Eind Datum
10 januari 2021
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6000
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Dordrecht
Organisatie
Dr. H. Bavinckschool
Website

Dr. H. Bavinckschool uit Dordrecht zoekt een Leerkracht grp 6 Dr.H. Bavinckschool 0,4-0,6 fte per

Wij zijn per 1 maart op zoek naar een enthousiaste leerkracht groep 6 in verband met een zwangerschapsvervanging voor 2 of 3 dagen.

Dr. H. Bavinckschool
 
Op christelijk IKC Dr. H. Bavinckschoool is gelijkwaardigheid tussen mensen een belangrijk uitgangspunt. Onze leerlingen hebben respect voor de waarden en normen van anderen. Ons doel is om alle kinderen passend en waarde(n)vol onderwijs aan te bieden op de reguliere basisschool. Daarnaast profileren wij ons in expertise en materialen voor de specifieke leer- en ontwikkelvragen van (hoog)begaafde kinderen.
 
Onderwijs moet leuk en zinvol zijn voor kinderen en leerkrachten!
Daarom zorgen wij voor een prettig en veilig klimaat voor alle kinderen, waarin elk kind zichzelf mag zijn en wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Elke leerkracht draagt hieraan bij. Er heerst een open sfeer in de school. De collega’s voelen zich gehoord en steunen elkaar in alles. De deuren van de lokalen staan vaak open en op de centrale leerpleinen wordt er veelal samengewerkt door de kinderen en leerkrachten.
 
De Bavinckschool is continu in ontwikkeling.
Wij zijn een gerenommeerde school en willen bij de top blijven horen. Daarom werken wij voortdurend aan een verdere professionalisering. Zo werken wij met de methodiek Stichting LeerKRACHT. Elke leerkracht en kind hebben meer eigenaarschap om het onderwijs elke dag een beetje beter te maken. Er zijn twee locaties; de reguliere Bavinck met peuteropvang en groep 1-8. Daarnaast is er een locatie waar voltijds HoogBegaafden-onderwijs wordt gegeven.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.