Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht gym (voor donderdagmiddag)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
9 november 2020
Eind Datum
9 december 2020
Functie naam
Vakleerkracht Gymnastiek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,1
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Voorschoten
Aanvang functie
09-11-2020
Loon indicatie
L10
Organisatie
RKBS Emmaus
Website

Enthousiaste gymleerkracht voor de donderdagmiddag (groep 5 en 6)

Onze school ligt in een prachtig park in Voorschoten.
Op de Emmaus werken wij met elkaar aan de ontwikkeling van de kinderen. Niet alleen door te luisteren, maar vooral ook door te doen, te ondervinden en met elkaar samen te werken. Ook leerkrachten en de directie blijven daarbij voortdurend in ontwikkeling.

Wij zijn op zoek naar een vakleerkracht bewegingsonderwijs met affiniteit voor groep 5 en 6. Op donderdagmiddag hebben de groepen 5, 5/6 en 6 na elkaar les. Ze werken vanuit een duidelijk leerlijn die is opgesteld. Er is een nauwe samenwerking met de leerkracht
die de andere uren van deze groepen verzorgt.

RKBS Emmaus staat aan de Elstlaan 4 te Voorschoten en ligt in een groene omgeving aan de rand van een prachtig park. We hebben 13 groepen, waaronder drie combinatiegroepen. Op de Emmaus werken wij met elkaar aan de ontwikkeling van de kinderen. Niet alleen door te luisteren, maar vooral ook door te doen, te ondervinden en met elkaar samen te werken. Ook leerkrachten en de directie blijven daarbij voortdurend in ontwikkeling.

Onze school is onderdeel van stichting Panta Rhei, een schoolbestuur met 16 basisscholen in de gemeente Leidschendam-Voorburg (12), Voorschoten (2), Den Haag (1) en Oegstgeest (1). De missie van Panta Rhei is Het verzorgen van uitstekend onderwijs aan onze leerlingen. De ontwikkeling van het lerende kind staat centraal in ons beleid. We willen ervoor zorgen dat ons onderwijs past bij de talenten van elk kind en dat kinderen plezier ervaren in het leren, ook als dat moeite kost.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.