Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht hoogbegaafdengroep 4,5,6
Dienstverband
Toegevoegd op
5 november 2020
Eind Datum
3 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
01-01-2021
Loon indicatie
10
Organisatie
De Horizon
Website

De Horizon uit Amsterdam zoekt een Leerkracht hoogbegaafdengroep 4,5,6 per 01-01-2021

Voor daltonbasisschool De Horizon in Amsterdam Nieuw-West,  zoeken wij per 1 januari 2021 een enthousiaste en kundige leerkracht voor onze voltijds hoogbegaafdengroep. 

Vijftien leuke, slimme, eigengereide leerlingen zoeken een leerkracht die met hen de verdieping opzoekt!

Als leerkracht weet jij wat ‘zin in school’ betekent. Jij staat enthousiast voor de klas! Je voelt je verbonden met kinderen en ziet wat ieder kind nodig heeft. Zo ondersteun jij kinderen om steeds meer eigenaar te worden van hun eigen ontwikkeling. Jij hebt
kennis van leerlijnen, kunt werken vanuit doelen en weet hoe hoogbegaafde kinderen leren en ontwikkelen.

Je beschikt verder over: 
• een afgeronde Pabo-opleiding;
• ervaring in het onderwijs aan hoogbegaafden kinderen
• de interesse om het daltononderwijs je eigen te maken (wij helpen jou op weg );
• een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding
In het functieprofiel voor een leerkracht van een voltijds hoogbegaafdengroep staan aanvullende specificaties. Het functieprofiel is op de te vragen bij de schooldirecteur.

Daltonschool De Horizon:
De Horizon is een openbare Daltonschool gelegen in aan de buitenrand van Amsterdam in de wijk De Aker. Onze school leert kinderen floreren in zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en samenwerken. Op de Horizon wordt veel waarde gehecht aan kunst-, cultuur-
en bewegingsonderwijs. Gemotiveerde (vak)docenten zorgen voor een brede talentontwikkeling van ieder kind. Wij werken met een open blik aan de ontwikkeling van iedere leerling waarbij plezier in het samen leren voorop staat.

Onze missie: Zin in school!
Weet dat wij het belangrijk vinden dat jij aan de slag gaat met een baan die bij jou past. Wij zijn ambitieus, enthousiast en leergierig. Wij hebben heldere regels en dragen met elkaar zorg voor de structuur. Dat zorgt voor eenheid en rust. 

Wat wij bieden:
Je krijgt de kans om samen in een professioneel en enthousiast team te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Je wordt onderdeel van een hechte gemeenschap van kinderen, ouders en collega’s. Hierbinnen hebben we ruime aandacht voor scholing, persoonlijke
ontwikkeling en voor elkaar.
Het salaris bedraagt maximaal €4.113,- bruto per maand (salarisschaal L10 of L11 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 
Wij bieden diverse secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: reiskostenvergoeding, voordelig sporten, coaching, fietsregeling, fiscale uitruilregeling. Daarnaast stimuleert onze stichting initiatieven van medewerkers en biedt daarvoor ruimte via
STWT Academie en de Waaghalzen

Meer informatie: 
Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan direct telefonisch contact op met de directeur, Christa Prinsen Geerligs is te bereiken via 020 – 6672281.
Ook het volledige functieprofiel kun je opvragen bij de directeur van de school.

Reageren: 
Stuur uw sollicitatie naar cdebeus@horizondalton.nl .

 

  • een afgeronde Pabo-opleiding;
  • kennis van het daltononderwijs of de bereidheid dit eigen te maken;
  • een proactieve en pedagogisch sterke grondhouding.   

Maximaal € 4.113,- bruto per maand (salarisschaal L10 van de CAO PO bij een volledige werkweek). Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden

De scholen van Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden staan voor passend en eigentijds onderwijs, gericht op een veilige sfeer voor leerlingen, waarbij wij voortdurend aandacht hebben voor de kwaliteit van ons onderwijs. Samen met ouders, kinderen en medewerkers geven we daar invulling aan. We geven niet alleen ieder kind maar ook iedere STWT-collega ruimte voor ontwikkeling en vernieuwing. We stellen vragen, zijn beschikbaar en sluiten niemand uit. 

Stichting Openbaar Basisonderwijs Westelijke Tuinsteden is opgericht in januari 2006 en inmiddels verzorgen we met 16 scholen openbaar onderwijs in Amsterdam Nieuw-West:

  • volgens verschillende concepten: regulier-, Dalton-, Montessori- of ontwikkelingsgericht onderwijs;
  • met uiteenlopende accenten: taal, muziek, cultuur/kunst, natuur en bewegen/sport;
  • voor basisonderwijs én speciaal basisonderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.