Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht – instroomgroep
Dienstverband
Toegevoegd op
16 november 2020
Eind Datum
16 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 of 0,8 fte
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
conform CAO-PO
Organisatie
Bergse Zonnebloem 
Website

Bergse Zonnebloem  uit Rotterdam zoekt een Leerkracht – instroomgroep per

Ons verhaal

Ods de Bergse Zonnebloem is een daltonschool in het Kleiwegkwartier. De school telt rond de 400 leerlingen. De Bergse Zonnebloem is een school met leertijduitbreiding waarin vakken als dans, judo, muziek en kunst een plek hebben.

De Bergse Zonnebloem is een lerende organisatie met een enthousiast, gemotiveerd team dat volop in ontwikkeling is en waarbij opbrengstgericht werken en de daltonvisie hoog in het vaandel staan. Het team heeft een belangrijke rol in het vormgeven en uitvoeren van het schoolplan. Meer informatie over de school zelf vindt u op de website: www.debergsezonnebloem.nl.

Instroomgroep

De leerlingen uit de instroomgroep gaan vier dagen per week naar school. Op woensdag zijn de leerlingen vrij.

Wij zoeken een leerkracht in opleiding die:
  • affiniteit heeft met het daltononderwijs en de principes kan onderschrijven
  • gedifferentieerd onderwijs wil en kan verzorgen
  • beschikt over goede contactuele eigenschappen
  • ouders ziet als partners bij de ontwikkeling van leerlingen
  • met respect omgaat met leerlingen en hen serieus neemt
  • open is naar collega’s en ouders
Wij bieden de leerkracht in opleiding het volgende aan:
  • een maatje
  • gemotiveerde en behulpzame collega’s
  • een veilige en goede werksfeer
  • Contract voor bepaalde tijd per 1 februari 2021 tot en met 1 augustus 2021: instroomgroep 0,6 of 0,8fte – salarisschaal conform CAO-PO
Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

Verdere informatie kun je krijgen bij de directie van de school, Ellen Dijkstra, telefoonnummer 010-4181977 of per mail op e.dijkstra@bergsezonnebloem. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Remy Mensingh (corporate recruiter): 06-51053983.

Wil je niet langer wachten? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.

Nadere informatie en solliciteren:

In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.