Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht instroomgroep onderbouw
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
6 november 2019
Eind Datum
31 december 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
1 januari 2020
Loon indicatie
L10
Organisatie
Mgr. Bekkersschool
Website

Verschil moet er niet zijn. Dat moet je maken! Kom bouwen aan De Bekkers in de onderbouw!

Op De Bekkers start in januari een instroomgroep. Samen met je collega’s en de kleuters van groepen 1/2 zorg je voor een gezellige en leerzame omgeving voor deze jongsten! Zo kun jij je dromen waarmaken en je leerlingen ook.
Kom bouwen aan De Bekkers in de onderbouw!
 

Je bent een jonge leerkracht, bijna afgestudeerd of een jaartje of wat aan het werk, overtuigd van je eigen kunnen, leergierig en ambitieus.

Je hebt je hart verpand aan het jonge kind. Spelend leren, executieve functies, een creatief onderwijsaanbod neerzetten is een kolfje naar je hand.

Je weet zeker dat je je nog verder gaat specialiseren, maar eerst een paar jaar focus op het lesgeven aan de kinderen. Of toch nu al?
 

Scholen en ouders: partners in opvoeding
De Mgr. Bekkersschool in de wijk Nieuwendam is een brede school. Dit houdt in dat de school met een voorschool en welzijnsvoorzieningen (waaronder oudercursussen, logopedie, schoolmaatschappelijk werk en motorisch remedial teaching) onder één dak is samengebracht. 

Lees- en taalmethodes
De Mgr. Bekkersschool is in een nieuw, modern gebouw gevestigd én is een klassieke school in de gunstige betekenis van het woord. Het pedagogisch klimaat kenmerkt zich door rust, reinheid en regelmaat, terwijl de school ook nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen. De school gebruikt dan ook diverse innovatieve methodes bij lezen en taal. Hierdoor schiet het niveau van leerlingen omhoog en kunnen kinderen die al op niveau zijn, dat niveau goed vasthouden.
 
Soepel naar voortgezet onderwijs
De school bevordert een soepele overgang naar het voortgezet onderwijs met een specifieke werkwijze. Kortweg komt deze erop neer dat leerkrachten van groep 8 er niet alleen voor staan. Ook leerkrachten die kinderen vanaf groep 6 hebben lesgegeven, intern begeleiders en directieleden beslissen mee over de schoolkeuze van een leerling. Daarbij heeft de leerkracht van groep 8 een doorslaggevende stem. Dit werkt en levert succes op.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.