Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht instroomgroep
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
14 november 2019
Eind Datum
25 december 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0(40u)
Provincie
gelderland
Plaats
Wijchen
Aanvang functie
01-01-2020
Loon indicatie
L10
Organisatie
Speelhoeve
Website

de Speelhoeve'; basisschool; kans en kleur; Wijchen; onderbouw; kleuters; onderbouwleerkracht; leerkracht

Leerkracht instroomgroep
Vanaf de eerste lesdag in 2020, maandag 6 januari, starten we een instroomgroep. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, deskundige, inspirerende collega, die vijf dagen wil werken in deze groep. Het gaat om een aanstelling van 1 fte.
 
Wil je graag werken met kleuters bij een leuke school in Wijchen West? Heb jij passie voor het vak en kun je de kinderen een veilig pedagogisch klimaat bieden? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken!
 
Wij willen met ons onderwijs aan de kleuters zo veel mogelijk recht doen aan de manier waarop kleuters zich ontwikkelen en leren. Daarbij geloven wij in het initiatief en de activiteit van kinderen om naar behoefte en eigen wens leerervaringen op te doen. En
we geloven in het belang om leerprocessen doelgericht te sturen bij kinderen, die vanuit eigen initiatief onvoldoende in staat zijn de gewenste ontwikkelingen door te maken.
 
 

De collega die we zoeken:

 • Heeft een lesbevoegdheid voor het primair onderwijs;
 • Staat open voor veranderingen en heeft een lerende houding;
 • Heeft een sterk ontwikkeld reflectief vermogen;
 • Organiseert een veilige, uitdagende en stimulerende leeromgeving, waarin kinderen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen;
 • Houdt rekening met de belangen, positie en verantwoordelijkheden van kinderen, ouders en collega’s;
 • Is enthousiast, deskundig en inspirerend;
 • Groepservaring met jonge kinderen is een pré.

Wij bieden:

 • Een contract voor 40 uur voor bepaalde tijd (tot eind juli 2020)
 • Bij geschiktheid de mogelijkheid om vanaf 1 augustus door te stromen naar onze VIP-Pool
 • Een fijne werkplek op onze school waar kinderen en leerkrachten dagelijks leren en ontwikkelen;
 • Goede begeleiding en ondersteuning vanuit school en
 • Inschaling conform de cao PO in schaal L10, afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden

De Speelhoeve is een samenwerkingsschool van samenwerkingsstichting Kans & Kleur in Wijchen, met momenteel 412 leerlingen verdeeld over 17 groepen. Wij geven veelzijdig en kwalitatief goed onderwijs en in samenwerking met de omgeving proberen wij het maximale uit de leerlingen te halen en hen zo tot een doorlopende ontwikkeling te laten komen. De Speelhoeve is met trots een Kanjerschool. We gebruiken de Kanjertraining om een goed pedagogisch klimaat neer te zetten en het zo te behouden. Daarnaast zijn het digitaliseren van het onderwijs en de ontwikkelingen naar Eigentijds Onderwijs (het aanleren van 21 st century skills) speerpunten geweest in de afgelopen vier jaar. Met het nieuwe schoolplan voor de komende vier jaar, willen we de leerlijnen voor Wetenschap en Techniek sterk verbeteren.

De Speelhoeve is onderdeel van Samenwerkingsstichting Kans & Kleur, een stichting voor katholiek, openbaar, bijzonder-neutraal en interconfessioneel primair onderwijs in de gemeente Wijchen. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs op alle basisscholen in de gemeente Wijchen. Daaronder vallen scholen in de plaatsen Alverna, Batenburg, Balgoij, Bergharen, Hernen, Niftrik en Wijchen zelf. Onze 14 basisscholen tellen ongeveer 3400 leerlingen. De stichting heeft een eenhoofdig College van Bestuur en een Raad van Toezicht. De schooldirecteuren zijn integraal verantwoordelijk voor de aansturing van hun school. Zij maken deel uit van het directieberaad en zij leveren een actieve bijdrage aan de beleidsontwikkeling van de stichting.

De missie van Kans & Kleur ligt in de naam besloten: Elk kind zijn eigen kans en iedere school haar eigen kleur. Samen bieden scholen elk kind in Wijchen een kans en iedere school krijgt binnen de stichting de ruimte een eigen kleur aan te nemen. De kernwaarden van de samenwerkingsstichting Kans & Kleur zijn: kleurrijk, bevlogen, zorgzaam, ambitieus, verbonden en open.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.