Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
leerkracht L 10
Toegevoegd op
30 augustus 2018
Eind Datum
1 oktober 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
L 10
Organisatie
OBS Passe-Partout
Website

OBS Passe-Partout uit Rotterdam zoekt een leerkracht L 10 per

Wij zoeken een ambitieuze leerkracht voor 3 dagen in de groep 3 en/of 4.Â
Wij willen graag iemand die autonoom denkt en kan handelen met een positief kritsche houding naar het onderwijsaanbod.Â
Iemand die kennis heeft van hoogbegaafdheid en in staat is om 50% van de lessen in het engels te geven.
Ben je zo iemand, of heb je de ambitie om door te groeien, dan ben je in ons collegiale team van harte welkomÂ

Nadere informatie en solliciteren:
sollicitatiebrief met cv sturen naar: Ronald.pieck@obspassepartout.nlÂ
Inlichten zijn ook bij de directeur, Ronald Pieck, verkrijgbaar ( telefonisch kan ook (0620409400)

Het openbaar onderwijs in Rotterdam biedt onderwijs aan vanuit een eigen, kenmerkende identiteit. Dit betekent passend onderwijs voor alle leerlingen, zonder onderscheid naar afkomst, godsdienst, culturele achtergrond of welk onderscheid dan ook. De openbare scholen worden bestuurd door de Stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam (BOOR).

BOOR heeft een zeer gevarieerd onderwijsaanbod, met in het basisonderwijs onder meer Montessorischolen, Jenaplanscholen en Daltonscholen, maar bijvoorbeeld ook sportieve en kunstzinnige basisscholen of scholen met een meer traditioneel onderwijsconcept. In totaal zijn er 87 openbare scholen in Rotterdam, waar dagelijks ongeveer 30.000 leerlingen les krijgen.

Op BOOR-scholen zijn alle kinderen welkom. Al die kinderen leren elkaar kennen, begrijpen en waarderen op basis van respect en vertrouwen. Wij helpen leerlingen hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen, door hen aan te sporen het maximale uit zichzelf te halen en hen daarin te ondersteunen. Wij leiden de leerlingen op tot nieuwsgierige en betrokken mensen die zijn gericht op de toekomst en hun maatschappelijke omgeving. Ook maken wij leerlingen bewust van hun kinderrechten.

Voor elk kind hebben wij een passende school, ook als het gaat om kinderen met (ernstige) leer- en/of gedragsproblemen of een handicap. Binnen de verschillende typen scholen werken wij veel samen. Daardoor verloopt bijvoorbeeld de overgang van primair naar het voortgezet onderwijs soepel.

Het openbaar onderwijs in Rotterdam staat voor kwaliteitsonderwijs in een wereldstad!

Passe-Partout is een BOOR-school en ligt in de nieuwbouwwijk Nesselande aan de rand van Rotterdam. De school, die deel uitmaakt van de Brede School Nesselande en daarin samenwerkt met een rk-school, een pc-school en diverse welzijnsvoorzieningen is momenteel verdeeld over twee locaties en groeit snel, net als de wijk Nesselande. In het nieuwe schooljaar gaat de eerste paal de grond in van een nieuw schoolgebouw, waar Passe-Partout samen met de rk-school gebruik van gaat maken. Momenteel heeft de school 17 enthousiaste personeelsleden, 12 groepen en ongeveer 320 leerlingen. Op zeer korte termijn zal de school echter doorgroeien naar een leerlingenaantal dat boven de 400 komt.
Passe-Partout is een school in beweging. Binnen een kader van rust en ruimte worden veel activiteiten aangeboden, waarbij leerlingen actief zijn en zelfstandig te werk gaan. Speciale aandacht is er voor het vakgebied Engels: op Passe-Partout volgen de kinderen vanaf groep 1 het Early Bird taalprogramma.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.