Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht m/v
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
18 november 2020
Eind Datum
15 januari 2021
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
18-01-2021
Loon indicatie
L10
Organisatie
St. Antoniusschool
Website

Leerkracht 32 uur (maandag t/m donderdag)

Altijd al op een basisschool willen werken in het hartje van Amsterdam op steenworpafstand van Amsterdam CS? Wil je graag samenwerken met ervaren collega’s? Is lesgeven aan een groep 3 juist datgene wat je zoekt?
 
De Sint Antoniusschool is een fijne buurtschool voor basisonderwijs, gevestigd in een mooi gebouw aan de Lastageweg in Amsterdam Centrum, dicht bij de Nieuwmarkt. De school heeft een professioneel en enthousiast tea​m, dat naast goed onderwijs een breed scala
van culturele en maatschappelijke activiteiten aanbiedt. 
 
Ben je nieuwsgierig en wil je meer informatie voor je wilt reageren? Je kan gewoon een afspraak maken om even langs te komen.
 
Leerkracht
32 uur (maandag t/m donderdag) 0.8 FTE
 
Periode
Van 18 januari t/m 8 juli 2021. Het gaat om een tijdelijke vacature in verband met een zwangerschapsverlof (met uitzicht op een vast dienstverband).
 

Wat voor een leerkracht ben jij en wat neem je mee?

  • Een afgeronde PABO-opleiding
  •  Affiniteit met de middenbouw

Als je jezelf moet beschrijven herken je jezelf als een leerkracht met een onderzoekende houding, die zelf ook graag wil leren. Je bent in staat om mee te werken aan de kwaliteit van ons.

Jouw groep
Het gaat om een groep 3 van 24 leerlingen.
 

Ons aanbod

  • Salarisschaal L10
  • Thematisch onderwijs d.m.v. IPC (International Primary Curriculum).
  • Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs
  • Goede opleidingsmogelijkheden
  • Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding
  • Goede begeleiding binnen de school

  
Onderdeel van ASKO scholen
De ASKO zet zich bewust en actief in voor kwalitatief goed onderwijs. De ASKO vormt het bestuur van ruim 30 basisscholen in Amsterdam en omstreken. De scholen hebben verschillende onderwijsconcepten waardoor je als leerkracht kennis kunt maken met meerdere
vormen van onderwijs. ASKO is actief met innovatieve ontwikkelingen, zoals traineeship voor startende leerkrachten, verrijkingsonderwijs, 21ste eeuwse vaardigheden, de Day A Week school (project voor hoogbegaafde kinderen), Onderwijstijdverlenging, Opleiden
in de School en leren met ICT.
 

De St. Antoniusschool staat in het bruisende hart van Amsterdam: de Nieuwmarktbuurt. Het onderwijs wordt gekenmerkt door zes P’s die staan voor: Plezier in het werk, Positieve verwachtingen, Persoonlijke aandacht, Pragmatisch denken en Procesgerichte aanpak leiden tot de beste Prestaties. Daarbij zijn regels, waarden en normen noodzakelijk. Dit geeft kinderen duidelijkheid en een gevoel van veiligheid en vertrouwen. In een open en gezellige sfeer probeert de school kinderen een stevige basis te geven om kritisch en zelfstandig de maatschappij in te gaan. Daarbij wordt rekening gehouden met de verschillen die er tussen leerlingen bestaan.
 
Onderwijsmethoden
Er is klassikaal onderwijs waarbinnen de school de individuele ontwikkeling van 
kinderen begeleidt. Leerkrachten besteden veel aandacht aan zelfstandig leren werken. Zij gebruiken moderne methoden die aansluiten bij de interesses en ervaring van de kinderen en die passen bij het verschil in aanleg en werktempo. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.