Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht/mentor de Anger
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 september 2020
Eind Datum
13 november 2020
Functie naam
Docent VSO
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 -1.0
Provincie
flevoland
Plaats
Lelystad
Aanvang functie
1 december 2020
Loon indicatie
L11
Organisatie
Anger
Website

Anger uit Lelystad zoekt een Leerkracht/mentor de Anger per 1 december 2020

Leerkracht/Mentor
 
Locatie De Anger (locatie de Horst)
WTF 0,6 – 1,0
 
Over ons
 
De Anger verzorgt voortgezet speciaal onderwijs, van praktijkonderwijs tot en met vmbo-tl niveau, aan leerlingen van 12 tot 18 jaar met een diagnose in het autistisch spectrum en/ of vergelijkbare internaliserende of externaliserende problematiek. De Anger
is gevestigd in Lelystad.
 
De functie
 
Als leerkracht/mentor geef je les en begeleid je jouw leerlingen bij hun schoolloopbaan. Naast de reguliere schoolvakken neemt de sociaal emotionele ontwikkeling hierbij een belangrijke plaats in. Je begeleidt je leerlingen bij het leren leren, de voorbereiding
op de toekomst en het werken aan sociale vaardigheden. Jij bent de spil in het contact tussen ouders, de school en de leerling. Daarnaast onderhoud je contacten met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.
 

Wie ben jij
 

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding en hebt affiniteit voor de vakken Engels en Economie.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • In het contact met leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten komen jouw communicatieve en sociale vaardigheden goed van pas.
  • Je bent op zoek naar een uitdagende werkomgeving en wilt graag binnen het (voortgezet) speciaal onderwijs aan de slag.

Wij bieden
 
Wij bieden een uitdagende baan binnen een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.434,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11 ). De functie op basis van vervanging
is beschikbaar per 1 december 2020.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.