Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht/mentor havo-vwo
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
15 augustus 2019
Eind Datum
14 oktober 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
32 uur
Provincie
flevoland
Plaats
Almere
Aanvang functie
14-8-2019
Organisatie
NIVVO Almere
Website

NIVVO Almere uit Almere zoekt een Leerkracht/mentor havo-vwo per 14-8-2019

Ben jij een leerkracht die graag in het VSO wilt werken en per direct beschikbaar is voor 0,8 fte? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie
Jij als leerkracht/mentor hebt op deze VSO een coachende en begeleidende rol. Dus naast dat je je leerlingen de regulieren schoolvakken geeft, begeleid en help je ze ook op met de sociaal emotionele ontwikkeling. Je bereidt ze voor op de toekomst, werken met (sociale) vaardigheden en competenties.
Je bent het aanspreekpunt van ouders en bent dus de spil tussen hun, de school en de leerlingen. Wat ook een belangrijk gedeelte van jouw rol als leerkracht/mentor op een VSO is dat je regelmatig contact hebt met instellingen en neem je deel aan diverse overleggen binnen en buiten de school.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde PABO opleiding of lerarenopleiding, een afgeronde Master EN is een pré.
  • Je bent in staat je leerlingen een gestructureerde leeromgeving te bieden.
  • Je hebt een daadkrachtige, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding en beschikt over de benodigde pedagogische en didactische vaardigheden.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

  • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse opleidingsmogelijkheden;
  • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;
  • professionele begeleiding en coaching;
  • vrij tijdens de schoolvakanties;
  • minder werkdruk aangezien je niet bij alle vergaderingen aanwezig hoeft te zijn.

Inlichtingen
Daphne Maasland d.maasland@nivvo.nl

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.