Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht mentor
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
25 september 2018
Eind Datum
25 november 2018
Functie naam
AVO mentor
Niveau
HBO
Provincie
flevoland
Plaats
Almere
Aanvang functie
Per direct
Loon indicatie
L11
Organisatie
VSO school Almere
Website

VSO school Almere uit Almere zoekt een Leerkracht mentor per Per direct

Eduvier
Eduvier onderwijsgroep verzorgt speciaal onderwijs voor leerlingen in de basisschoolleeftijd en biedt leerlingen van 12 tot 20 jaar praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs vmbo tot en met havo/vwo-niveau. De leerlingen krijgen extra begeleiding omdat
ze bijvoorbeeld een vorm van autisme of gedragsproblemen hebben of moeite hebben met leren. Naast onderwijs realiseren we arbeidstoeleidingstrajecten en verzorgen we advies en begeleiding op maat voor reguliere scholen die werken met leerlingen met speciale
onderwijsbehoeften.
 
Onze school
Het Nautilus College, locatie Radioweg is gevestigd in Almere en biedt aan leerlingen met externaliserende gedragsproblemen onderwijs op praktijkniveau en VMBO basis/kader, met als mogelijkheid het behalen van een MBO niveau 1 diploma. Al onze leerlingen hebben
een stevige extra onderwijs ondersteuningsbehoefte en ervaren belemmeringen, niet alleen in het onderwijs, maar ook op andere terreinen, als gevolg van meervoudige complexe gedragsproblematiek. Bij nagenoeg al onze leerlingen is jeugdhulpverlening betrokken.
We zorgen voor professionele afstemming en samenwerking met alle betrokkenen.
Wij hebben per direct ruimte voor een aantal leerkrachten/mentoren.
 

  • Afgeronde PABO-opleiding of een relevante tweedegraads onderwijsbevoegdheid en kennis van de leerstof van het (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Een afgeronde opleiding master SEN is een pré.
  • Specialistische didactische en pedagogische kennis en vaardigheden op uiteenlopende                              aandachtsgebieden.
  • Bekwaam in het omgaan met gedragsproblemen, waaronder ODD en hechtingsproblematiek.
  • Communicatief en sociaal vaardig in het contact met onder andere leerlingen, ouders, collega’s en externe specialisten.
  • Sterk in het sturen van groepsdynamica en klassenmanagement en in staat perspectiefplannen te vertalen in concreet handelen, waarbij je ontwikkeling- en doelgericht blijft.
  • Daadkrachtige persoonlijkheid, oplossingsgerichte en zelfstandige werkhouding, gecombineerd met humor, relativeringsvermogen en invoelingsvermogen.
  • Inzicht in en kennis van de mogelijkheden van hulpverlening(instanties).
  • Ervaring binnen onderwijs in combinatie met jeugdzorg is een pré.

Wij bieden
Wij bieden een uitdagende baan en een team met betrokken en enthousiaste collega’s. Het Nautilus College maakt deel uit van Eduvier onderwijsgroep. Werken bij Eduvier betekent werken bij een professioneel lerende organisatie, die je ruime mogelijkheden biedt
voor je eigen professionele ontwikkeling. Conform de CAO Primair Onderwijs ontvang je een salaris van maximaal € 4.228,= bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal L11). De functie is per direct beschikbaar.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.