Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht middenbouw
Dienstverband
Toegevoegd op
9 juli 2019
Eind Datum
1 december 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1.0 of in overl
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
L10 of L11
Organisatie
Finlandia 
Website

Finlandia  uit Rotterdam zoekt een Leerkracht middenbouw per

Een leerkracht ter aanvulling op ons kleine, professionele team is wat wij zoeken.
Een kleine school verborgen in Oud-Mathenesse is op zoek naar een leerkracht die zin heeft om echt het verschil te maken voor onze leerlingen.
Wij hebben een vrij jong team met onder meer twee zij-instromers. In september gaan we met elkaar op een tweedaagse om de professionele cultuur met elkaar te verdiepen en de visie verder in te kleuren.
Wij zijn een school met een taalrijke leeromgeving, hebben met ingang van volgend jaar een schoolbibliotheek en leren gelijkwaardig en in veiligheid met en van alle betrokkenen bij de school. Wij richten ons vooral op de Rotterdamse dynamische context, zodat leerlingen bekend raken met onder meer het aanbod op cultureel vlak in Rotterdam.
Ben je starter of juist ervaren? Jong of juist ouder? Iedereen is welkom. Zin in een rondleiding? Je kunt telefonisch contact opnemen met Inge Jansen, directeur van Finlandia, via 06-18930432.

Nadere informatie en solliciteren:
Inge Jansen, directeur, i.jansen@obs-finlandia.nl of 06-18930432. 

In totaal heeft BOOR 85 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.