Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht op de leukste school van Blijdorp, Daltonschool De Margriet
Dienstverband
Toegevoegd op
16 oktober 2019
Eind Datum
1 februari 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
in overleg 0,4
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Loon indicatie
L10 / L11
Organisatie
De Margriet 
Website

De Margriet  uit Rotterdam zoekt een Leerkracht op de leukste school van Blijdorp, Daltonschool De Margriet per

Bent u binnenkort onze nieuwe collega?
Openbare Daltonschool De Margriet – de leukste school van Blijdorp – is per zo snel mogelijk op zoek naar een kei van een leerkracht (Bij voorkeur fulltime) die ons team komt versterken. De taakstelling zal bestaan uit enkele dagen groepsgebonden (nader te bepalen) en enkele dagen flexibel inzetbaar.
De schoolontwikkeling staat – naast een stevig basisaanbod – in het teken van opbrengst gericht werken, versterking van het daltononderwijs en een passend aanbod aan onze meer- en hoogbegaafde leerlingen (specifiek schoolprofiel Passend Onderwijs). Affiniteit met deze onderwerpen en een gezonde portie enthousiasme en energie om deze ontwikkeling tot een succes te maken, zijn vereist.
Wij zien uw sollicitatiebrief en curriculum vitae met veel belangstelling tegemoet. Wilt u tijdens een rondleiding kennismaken met onze leuke school, dan bent u meer dan welkom!
joekjan.howeler@demargriet.nl

Nadere informatie en solliciteren:
Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om kennis te komen maken met onze school? Neem dan contact op met Joekjan Höweler (directeur): directie@demargriet.nl / 0104663012

Komt u werken op de leukste school van Rotterdam Blijdorp? 
 
Openbare Daltonschool De Margriet is zoals de naam het al zegt een daltonschool. Kiest u voor De Margriet, dan kiest u ook voor de daltonvisie. Op onze internetsite staat een animatie waarin we onze visie visualiseren. We zijn een echte "ons-kent-onze" buurtschool in de gezelligste wijk van de wereldstad Rotterdam, de wijk Blijdorp. We hebben een zeer gevarieerd team: oud, jong, man en vrouw. Samen met onze betrokken ouders, proberen wij elke dag weer het verschil te maken voor onze fantastische leerlingen.
 
Benieuwd…neem contact op om sfeer te komen proeven. Is het niet in relatie tot deze vacature, dan bent u ook van harte welkom met het oog op de toekomst.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.