Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht SBO
Toegevoegd op
7 november 2018
Eind Datum
23 november 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 of 1,0 Fte
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
Z.s.m.
Loon indicatie
L11
Organisatie
SBO Universum
Website

Leerkracht SBO met structuur, die veiligheid biedt en uitdaging geeft!

INFORMATIE SCHOOL
SBO Universum is een speciale basisschool in Amsterdam Noord waar leerlingen onderwijs krijgen die specifieke onderwijsbehoeften hebben.
Veel leerlingen hebben moeite met leren, hebben sociaal-emotionele problemen of gedragsproblemen. Ook kan een moeilijke thuissituatie een rol spelen.
Wij zijn op zoek naar groepsleerkrachten die onze kinderen begrijpen en hiernaar kunnen handelen. Zij moeten gedreven zijn, tegen een stootje kunnen en de leerlingen net dat beetje meer kunnen geven.
We zijn een hecht team, bestaande uit groepsleerkrachten en specialisten op verschillende gebieden en werken nauw samen met ouders en externe instanties.
Drie kernwoorden op Universum zijn structuur, veiligheid en uitdaging.

INFORMATIE VACATURE
Groepsleerkracht de voor middenbouw (maandag tot en met vrijdag).
De vacature is per direct beschikbaar. Iedereen, die 3 of meer dagen wil werken, vragen we te solliciteren.
Nieuwe leerkrachten worden goed ingewerkt en krijgen goede begeleiding.
 

FUNCTIE-EISEN & SPECIFIEKE COMPETENTIES
Van de leerkrachten wordt verwacht dat ze:

  • Een PABO-diploma hebben bij voorkeur aangevuld met een opleiding Master (S)EN, Gedragsspecialisme of vergelijkbare opleiding
  • Ervaring hebben binnen het SBO of Speciaal Onderwijs (Of bent u een goede leerkracht BaO met hart voor kinderen waar het leren niet vanzelf gaat?)
  • Gedrag van kinderen begrijpen en van daaruit adequaat kunnen handelen en uitgaan van kwaliteiten van leerlingen
  • Handelingsgericht kunnen werken en SMART geformuleerde handelingsplannen kunnen opstellen
  • Kunnen differentiëren in werkvormen, leerstof en sociale contacten
  • Teamgericht en nauw kunnen samenwerken met ouders.

 

Inschaling volgens de (nieuwe) CAO PO, met aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden van Innoord.

Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen.
Innoord, voorheen Stichting Openbaar Onderwijs Noord, is voortgekomen uit het stadsdeel Amsterdam-Noord. Tot 2008 lag het schoolbestuur van de openbare basisscholen in Amsterdam-Noord in handen van het stadsdeel. Het jaar ervoor had de stadsdeelraad van Amsterdam-Noord besloten om het basisonderwijs te verzelfstandigen in de vorm van een bestuurscommissie. Daarom werd vanaf 1 januari 2008 de Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam-Noord eindverantwoordelijk voor het onderwijs dat in de openbare scholen wordt verzorgd. Door de oprichting van een aparte stichting op 30 december 2010 heeft het schoolbestuur een onafhankelijkere positie gekregen. Vanaf 2 juni 2017 zijn we verder gegaan onder de naam Innoord.

De stichting is onderdeel van de Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Ook Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR), Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ), Stichting Sirius, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) zijn lid van deze federatie.

Visie
Ieder kind heeft een talent en e`lk talent is even belangrijk. Ongeacht afkomst, cultuur, IQ, opvoeding of geloof. Het is de kunst dat talent te vinden en tot bloei te laten komen. En dat talent te versterken. Dat schept zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfbewustzijn. En dat positieve zelfbeeld zorgt later voor actieve wereldburgers die volwaardig meedoen in de maatschappij.

Missie
De toekomst voorbereiden op onze leerlingen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is vooral een statement. We willen ermee zeggen dat we met ons onderwijs invloed willen uitoefenen op de toekomt. Kinderen zijn de toekomst.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.