Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht Speciaal basisonderwijs voor 0.4 FTE
Functie naam
Groepsleerkracht
Toegevoegd op
8 januari 2019
Eind Datum
9 maart 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
16 uur
Dienstverband
tijdelijk
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Breda
Aanvang functie
8-1-2019
Organisatie
NIVVO Speciaal Onderwijs Breda
Website

NIVVO Speciaal Onderwijs Breda uit Breda zoekt een Leerkracht Speciaal basisonderwijs voor 0.4 FTE per 8-1-2019

We hebben een vacature voor een leerkracht speciaal basisonderwijs in de regio Noord-Brabant, voor 0.4 FTE per week. Ben je per direct beschikbaar op de maandag en de dinsdag, reageer dan snel.

Functie
Voor een onderwijsinstelling in het speciaal basisonderwijs zijn wij op zoek naar een PABO docent voor 0,4 FTE voor de duur van het schooljaar op de maandag en de dinsdag.

Functie eisen

  • Afgeronde PABO opleiding.
  • Affiniteit met de cluster 4 doelgroep.
  • Stevig in je schoenen staan.

Aanbod
NIVVO biedt je de kans om te werken bij de leukste scholen met de beste flexibiliteit en zekerheid. Er zijn verschillende contractmogelijkheden, bijvoorbeeld detachering, freelance of regulier. Vaak zien wij dat NIVVO fungeert als een springplank naar een leuke, nieuwe school waar je weer voor jaren aan de slag kan! Daarnaast bieden wij het volgende:

  • salaris volgens inschaling CAO-onderwijs;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse

opleidingsmogelijkheden;

  • een reiskostenvergoeding van 19 ct per kilometer;

Inlichtingen
Tamara Schepers
06-83534089
0318-506926

Onderwijs vacatures zo goed mogelijk invullen en daarbij de school en de docent ontzorgen, dat is wat "Het Nederlands Instituut Voor Vervanging in het Onderwijs"? (NIVVO) doet. Wij zijn gespecialiseerd in tijdelijke én vaste vervanging in het Voortgezet Onderwijs, (Voortgezet) Speciaal Onderwijs (VSO), het MBO en HBO.

Waar staat NIVVO voor? NIVVO staat voor kwaliteit in onderwijs. Al 10 jaar lang zijn wij actief binnen het onderwijs. Van onze docenten vragen wij dat zij hart hebben voor de jongere en hart hebben voor hun vak. Waarom? Daar begint alles mee. Als je dat hebt dan wil je niets liever dan kwaliteit leveren en ben je bereid een stapje extra te doen voor de jongere, de school of je vak. Onze adviseurs zitten ook zo in elkaar. Ze hebben passie voor het onderwijs en leveren daarmee de kwaliteit die scholen van ons vragen. Dat maakt ons wie wij zijn.

Waarom als docent kiezen voor NIVVO? We kunnen ons voorstellen dat je je in eerste instantie afvraagt waarom je zou solliciteren bij NIVVO. Wij zijn namelijk geen school en je kunt natuurlijk ook direct bij een school solliciteren. Onze ervaring is echter dat veel docenten het heel plezierig vinden om een tijdje via NIVVO te werken. Ze krijgen zo de kans om bij een aantal scholen in de keuken te kijken en deze school te leren kennen. En vervolgens solliciteren ze bij de leukste school die het beste bij hun past. Daarmee is NIVVO dus eigenlijk een springplank naar je volgende baan in het onderwijs!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.