Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkracht
Dienstverband
Tijdelijk,Vast
Toegevoegd op
4 december 2018
Eind Datum
4 januari 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.375
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Leiden
Aanvang functie
1-1-2019
Organisatie
Winford Leiden (Basisschool)
Website

Met ingang van het nieuwe kalenderjaar zijn wij op zoek naar een leuke leerkracht voor onze basisschool

Met ingang van het nieuwe kalenderjaar zijn wij op zoek naar een leuke leerkracht voor onze basisschool. Het gaat om de woensdagen en/of een dinsdag of donderdag (onze voorkeur gaat uit naar donderdag).

Winford Particulier Onderwijs
Al meer dan 40 jaar is Winford een gerenomeerd particulier instituut. Winford is in 2009 ontstaan uit vier instituten, Instituut Vrijbergen, Instituut Westvoorne, Stebo, Parkendaal Arhem en sinds 2016 behoort ook de Amsterdamsche School tot ons instituut.

Wij bieden onderwijs aan op Mavo  (Vmbo-t), Havo en Vwo niveau in Amsterdam, Den Haag, Leiden, Utrecht en sinds het afgelopen schooljaar 2014-15 ook in Rotterdam en Arnhem. Daarnaast hebben wij op alle genoemde locaties ook een basisschool.

Werken bij Winford
Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig en de lesgroepen bestaan uit maximaal zes of negen leerlingen. Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel.   Scholing en opleiding Op Winford ontwikkelen ook de leraren zich steeds verder. Wij vinden het belangrijk dat onze leerkrachten goed opgeleid zijn en hun competenties voortdurend blijven uitbreiden. Alleen op die manier blijft het leraarschap uitdagend en inspirerend. Onze nieuwe medewerkers krijgen een uitgebreide begeleiding en gedurende het eerste jaar een tiendaagse Winford-leraarcursus. 

Goede arbeidsvoorwaarden
Bij Winford krijgen de medewerkers een een marktconform salaris. Wij bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een pensioenvoorziening.  Wie bij Winford werkt, gelooft in het succes van een school waar de persoonlijke benadering voorop staat. Onze scholen zijn kleinschalig  en we werken met kleine lesgroepen. 
Door het vele rechtstreekse contact voelen onze leraren en leerlingen  zich sterk verbonden door een gemeenschappelijk doel. 
 
Vereiste deskundigheden

  • Bevoegd en bekwaam voor de te geven lessen;
  • Op de hoogte van en een visie op de recente onderwijskundige ontwikkelingen in het basisonderwijs en die in de nabije toekomst zullen of kunnen plaatsvinden;
  • Voorgenomen beleid om kunnen zetten in concrete instrumenten

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.