Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkrachten basisonderwijs
Toegevoegd op
2 oktober 2019
Eind Datum
2 december 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
bespreekbaar
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
Te bespreken
Organisatie
Kindercampus Zuidas
Website

We groeien en we zijn geïnteresseerd!

Kindercampus Zuidas is een integraal kindcentrum vlak naast de Amsterdamse Zuidas. De Kindercampus groeit. Op dit moment hebben we 11 onderwijsgroepen, we starten dit jaar  met een 12e groep en we groeien door naar 17 groepen. Het kinderdagverblijf heeft
vier groepen, we hebben een halve dag opvanggroep en we hebben vijf groepen buitenschoolse opvang. 
We zijn altijd op zoek naar goede, enthousiaste medewerkers, zowel voor de opvang als voor het onderwijs. 
Het is extra leuk als je geïnteresseerd bent in of een multiculturele achtergrond hebt en/ of meertalig bent, net als zo’n 50% van onze populatie. Je hebt in ieder geval veel interesse in het werken met een internationale populatie.  
We besteden veel aandacht aan zowel Nederlandse als Engelse taalverwerving. Binnen het IKC werken we met thema’s, onderzoeksvragen en sociaal culturele praktijken. Er is een nauwe samenwerking tussen alle onderdelen van het IKC: school, het kinderdagverblijf,
de peuteropvang en de buitenschoolse opvang. 
Heb je interesse om te werken op ons IKC? 
Neem dan gerust contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden. 
Voor onderwijs, mail naar: miriam@kindercampuszuidas.nl 
Voor opvang,  mail naar: cdejong@kinderrijk.nl  
Kindercampus Zuidas is een samenwerking tussen  stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Kinderrijk. Openbaar Onderwijs aan de Amstel verzorgt openbaar onderwijs in Amsterdam Zuid en Centrum.  Een boeiend gebied met 22 scholen ( Dalton, ontwikkelingsgericht,
Montessori, kunstmagneet), die goed samenwerken. Alleen goed onderwijs is niet voldoende. Onze leerlingen hebben een breed en uitdagend  aanbod nodig. We vormen met elkaar een dynamische organisatie waarin professionals de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.
Onze blik is op de toekomst gericht, we leggen de lat hoog, we zijn eigenwijs en bevlogen.
Nadere informatie over de Kindercampus kun je vinden op onze website www.kindercampuszuidas.nl 
 Wil je meer informatie?  Bel naar Miriam Heijster ( directeur Kindercampus Zuidas): 06-14393617.
 
 

Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel heeft  22 openbare basisscholen in de stadsdelen Zuid en Centrum. Deze scholen werken nauw samen en we hanteren eenduidige kwaliteitsnormen en procedures. Toch hebben onze scholen een eigen identiteit of concept. Dat willen we graag zo houden. Zo hebben we onder meer: 6 Montessorischolen, 2 Daltonscholen, 2 Cultuurprofielscholen en 2 Ontwikkelingsgerichte scholen.

Welkom bij de Kindercampus Zuidas. Wij zijn een kinderopvang en onderwijs in één. Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn hier welkom om te leren, spelen, ontdekken en ontspannen. 
Vijf dagen per week van 7.30 tot 18.30  uur bieden we een compleet dagprogramma vol afwisseling en uitdaging. Wij gaan verder dan een goede samenwerking tussen onderwijs en opvang. Wij willen als één organisatie functioneren. Dat noemen we een Integraal Kindcentrum (IKC). Dat is een proces van ontwikkeling. Elk jaar zetten we stappen om meer en meer te functioneren als een IKC.
Op de Kindercampus Zuidas werken goed getrainde professionals. Zij helpen kinderen om hun talenten te ontwikkelen. Iedere medewerker benadert de kinderen op dezelfde manier. Dat zorgt voor rust en regelmaat en helpt kinderen om het beste uit zichzelf te halen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.