Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkrachten gezocht!
Dienstverband
Toegevoegd op
5 oktober 2020
Eind Datum
26 oktober 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 - 1,0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Organisatie
Europa School
Website

Europa School uit Amsterdam zoekt een Leerkrachten gezocht! per

Gezocht:

Enthousiaste leerkrachten voor basisschool met internationaal karakter
0,4 – 1,0 fte

We zijn een heel vriendelijk, leergierig en gastvrij team. Wil je daar deel van uitmaken en heb je belangstelling voor een baan als leerkracht op een van de cultureel meest diverse scholen van Amsterdam? 

Please only apply for this vacancy if you speak Dutch. 

Beschik je (bijna) over een (universitair) Pabo-diploma, goede communicatieve vaardigheden, heb je een positieve, flexibele houding en kun je thematisch werken? Dan nodigen we je hierbij van harte uit om te solliciteren!
Heb je voorkeur voor de onderbouw, middenbouw of juist bovenbouw, vermeld dat dan in je brief. In overleg kunnen wij kijken of jouw wensen passen bij onze school.

Organisatie
De Europaschool is een gemiddeld grote basisschool in Amsterdam-Zuid. De school bestaat nu ruim vijfentwintig jaar. De Europaschool is geen internationale school maar heeft wel een heel diverse populatie. Naast het reguliere basisonderwijs krijgen alle leerlingen op de Europaschool vanaf vierjarige leeftijd les in een andere Europese taal en cultuur: Engels, Spaans of Frans. De Europaschool heeft daarmee een uniek schoolconcept. 

De voertaal op school is Nederlands. Alle lessen worden in het Nederlands gegeven, behalve de lessen in vreemde talen die door native speakers worden gegeven. Sollicitaties van kandidaten die het Nederlands niet goed beheersen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Op de Europaschool wordt bij rekenen en Nederlandse taal gewerkt met moderne methodes. Alle zaakvakken worden thematisch behandeld, waarbij de leerlingen zelf onderzoeken hoe de wereld in elkaar zit. De creatieve vakken worden hierin opgenomen.

Please only apply for this vacancy if you speak Dutch. 

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.