Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkrachten gezocht!
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
19 november 2018
Eind Datum
19 december 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Organisatie
Europa School
Website

Europa School uit Amsterdam zoekt een Leerkrachten gezocht! per

Gezocht:
Enthousiaste leerkrachten voor basisschool met internationaal karakter

Op de Europaschool in Amsterdam zitten kinderen uit de hele wereld. Er zijn wel 50 nationaliteiten, en er worden thuis zeker 30 verschillende talen gesproken. Op school is de voertaal voor iedereen Nederlands. 

Alle leerlingen volgen naast het gewone curriculum ook les in een vreemde taal: Frans, Spaans of Engels. Deze lessen worden gegeven door native speakers die deel vormen van het team. De vreemde talen zijn voor ons een instrument om de leerlingen nieuwsgierig
te maken naar andere culturen. Ons doel daarbij is elk kind te laten ervaren dat verschillen normaal en verrijkend zijn. 

De school is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en zal ook in het komende jaar nog uitbreiden. Wij zouden in ons team, eventueel al op korte termijn, graag nieuwe enthousiaste leerkrachten verwelkomen.
 

We zijn een heel vriendelijk, leergierig en gastvrij team. Wil je daar deel van uitmaken en heb je belangstelling voor een baan als leerkracht op een van de cultureel meest diverse scholen van Amsterdam? 
Beschik je over een (universitair) Pabo-diploma, goede communicatieve vaardigheden, heb je een positieve, flexibele houding en kun je thematisch werken? Dan nodigen we je hierbij van harte uit om te solliciteren!
Heb je voorkeur voor de onderbouw, middenbouw of juist bovenbouw, of misschien voor nieuwkomers die nog Nederlands moeten leren, vermeld dat dan in je brief. In overleg kunnen wij kijken of jouw wensen passen bij onze school.

Please only apply for this vacancy if you speak Dutch. 

Organisatie
De Europaschool is een groeiende basisschool in Amsterdam-Zuid. De school bestaat nu ruim vijfentwintig jaar. De Europaschool is geen internationale school maar heeft wel een heel diverse populatie. Naast het reguliere basisonderwijs krijgen alle leerlingen op de Europaschool vanaf vierjarige leeftijd les in een andere Europese taal en cultuur: Engels, Spaans of Frans. De Europaschool heeft daarmee een uniek schoolconcept. 

De voertaal op school is Nederlands. Alle lessen worden in het Nederlands gegeven, behalve de lessen in vreemde talen die door native speakers worden gegeven. Op de Europaschool wordt bij rekenen en Nederlandse taal gewerkt met moderne methodes. Alle andere vakken worden gegeven in thema’s, volgens het IPC concept (International Primary Curriculum). Ook de creatieve vakken vallen daaronder. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.