Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerkrachten Middenbouw
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
17 september 2018
Eind Datum
28 september 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 - 1,0 Wtf
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
Z.s.m.
Loon indicatie
LA / L10
Organisatie
De Poolster
Website

LeerKRACHTEN die elke dag bezig zijn met nog beter onderwijs geven!

INFORMATIE SCHOOL
De Poolster is een Daltonschool in Amsterdam Noord. Ons onderwijsvisie is verweven met de Daltonprincipes en onze missie is “Ieder kind is een ster op De Poolster”. Hierbij staan vooral de eigen ontwikkel- en leerdoelen centraal.
Wij willen de leerlingen een zo breed mogelijk onderwijsaanbod geven en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden en werkvormen om dit te kunnen bieden. Zo beschikken wij over een groene buitenruimte waar wij ook buitenlessen verzorgen.
Onze leerkrachten weten dat zij elke dag bezig zijn met nog beter onderwijs geven aan de leerlingen. Dit doen zij niet alleen maar met elkaar.
 
 
INFORMATIE VACATURE

  • Wij zijn op zoek naar een leerkrachten  voor de middenbouw.
  • De vacatures zijn voor 1,0 fte en 0,4Fte.

FUNCTIE-EISEN & SPECIFIEKE COMPETENTIES
Wij zijn op zoek naar een leerkracht die een Daltoncertificaat heeft. Mocht dit niet het geval zijn maar het Daltononderwijs is voor jou wel heel aantrekkelijk dan kijken wij samen of wij binnen het jaar zien of Daltononderwijs bij jou past. Daarna is er een
verplichting om het Daltoncertificaat te halen.
Wij werken met de methodiek van Stichting LeerKRACHT. Het team is eigenaar van de ontwikkelingen op school. Wij verwachten als je bij ons komt werken dat je je volledig inzet bij deze manier van werken en vergaderen. Gezamenlijke lesvoorbereidingen en lesbezoeken
horen daar ook bij.
 

Inschaling en arbeidsvoorwaarden conform de nieuwe CAO PO, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden van Innoord!

Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen die Amsterdam-Noord rijk is. De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen.
Innoord, voorheen Stichting Openbaar Onderwijs Noord, is voortgekomen uit het stadsdeel Amsterdam-Noord. Tot 2008 lag het schoolbestuur van de openbare basisscholen in Amsterdam-Noord in handen van het stadsdeel. Het jaar ervoor had de stadsdeelraad van Amsterdam-Noord besloten om het basisonderwijs te verzelfstandigen in de vorm van een bestuurscommissie. Daarom werd vanaf 1 januari 2008 de Bestuurscommissie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam-Noord eindverantwoordelijk voor het onderwijs dat in de openbare scholen wordt verzorgd. Door de oprichting van een aparte stichting op 30 december 2010 heeft het schoolbestuur een onafhankelijkere positie gekregen. Vanaf 2 juni 2017 zijn we verder gegaan onder de naam Innoord.

De stichting is onderdeel van de Federatie Openbaar Primair Onderwijs Amsterdam. Ook Amsterdam West Binnen de Ring (AWBR), Samen tussen Amstel en IJ (STAIJ), Stichting Sirius, Stichting Openbaar Onderwijs aan de Amstel en Stichting Westelijke Tuinsteden (STWT) zijn lid van deze federatie.

Visie
Ieder kind heeft een talent en elk talent is even belangrijk. Ongeacht afkomst, cultuur, IQ, opvoeding of geloof. Het is de kunst dat talent te vinden en tot bloei te laten komen. En dat talent te versterken. Dat schept zelfvertrouwen, zelfstandigheid en zelfbewustzijn. En dat positieve zelfbeeld zorgt later voor actieve wereldburgers die volwaardig meedoen in de maatschappij.

Missie
De toekomst voorbereiden op onze leerlingen. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar het is vooral een statement. We willen ermee zeggen dat we met ons onderwijs invloed willen uitoefenen op de toekomt. Kinderen zijn de toekomst.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.