Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
leerlingbegeleider studenten/docenten
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
16 oktober 2020
Eind Datum
28 oktober 2020
Functie naam
Open vacature
Niveau
HBO
Provincie
overijssel
Plaats
Haaksbergen
Aanvang functie
16-10-2020
Organisatie
Het Assink Lyceum
Website

Het Assink Lyceum uit Haaksbergen zoekt een leerlingbegeleider studenten/docenten per 16-10-2020

Je begeleidt  leerlingen en je laat zien en ervaren wat in ons dagelijks leven speelt. Daarnaast probeer je de leerlingen nieuwsgierig te maken naar het hoe en waarom. Je prikkelt anderen graag om hier over na te denken. Samen met de leerlingen kom je tot de antwoorden waarbij je de aandacht van alle leerlingen weet vast te houden. Je hebt een affiniteit met jongeren en onderwijs. Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Jij bent de vakbegeleider die de leerling helpt achterstanden in te lopen of uitdagingen op vakgebied aan te gaan. Je begeleidt en adviseert waar dit nodig is. Deze begeleiding is additioneel en vindt plaats naast het reguliere rooster.

We vragen een verklaring omtrent gedrag (VOG). Wij geloven in het goede van de mens maar moeten dit wel kunnen verantwoorden middels een kwaliteitsbewijs. 

Het Assink lyceum is een toonaangevende samenwerkingsschool in de regio Zuid-Twente en Noordoost Achterhoek. Het is een brede school die onderwijs biedt aan leerlingen van het vmbo, havo en vwo. De school heeft vijf vestigingen in Eibergen, Haaksbergen en Neede.
 
In de regio heeft de school een reputatie opgebouwd van een sociaal-cultureel actieve en internationaal georiënteerde leef- en leergemeenschap. Wat ons drijft is dat we leerlingen verder willen laten komen dan ze zelf hadden kunnen bedenken.
 
Het onderwijs aan circa 2650 leerlingen wordt mogelijk gemaakt door ongeveer 225 docenten en 70 onderwijs-ondersteunende personeels-leden. Het Assink lyceum bestaat uit een onderwijsgroep vmbo en een onderwijsgroep havo/vwo. Omdat we waarde hechten aan kleinschaligheid, hebben we de onderwijsafdelingen opgedeeld in kernteams die het onderwijs verzorgen op de verschillende locaties. Op deze manier is er altijd een korte afstand tot de leerling en is er ruimte voor maatwerk. Het primaire proces wordt ondersteund door het bureau onderwijs en het bureau bedrijfsvoering.
 
Onze medewerkers typeren zich als mensgericht, ondernemend, inspirerend en ambitieus waarmee we onze missie waarmaken: Het Assink daagt uit !

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.