Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leerwerkmeester Techniek en Mobiliteit (0.8-1.0 WTF)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
24 september 2019
Eind Datum
25 oktober 2019
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0 FTE
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Spijkenisse
Aanvang functie
24-9-2019
Organisatie
Kompas college
Website

Kompas college uit Spijkenisse zoekt een Leerwerkmeester Techniek en Mobiliteit (0.8-1.0 WTF) per 24-9-2019

Wil jij van betekenis zijn voor onze leerlingen

Het Kompas College biedt voortgezet speciaal onderwijs (vso) aan jongeren die verblijven in de Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hartelborgt in Spijkenisse. Onze leerlingen zijn tussen de 12 en 23 jaar. Zij zijn soms heel kort bij ons, soms langer (tot zes jaar). Wij stimuleren leerlingen om hun diploma of certificaten te halen en kijken vooral naar mogelijkheden. Zo bieden wij ze perspectief op een goede toekomst na hun verblijf in De Hartelborgt.

Het Kompas College zoekt een leerwerkmeester Techniek en Mobiliteit

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen op het Kompas College?

Wat doe je?

Als leerwerkmeester speel je een belangrijke rol in de (vakinhoudelijke) voorbereiding van jongeren op hun interne en externe stage, leerwerkplek, dagbesteding of baan. Je maakt stageplannen, voert voortgangsgesprekken met leerlingen en verzorgt de administratieve afhandeling (denk aan het e-portfolio en stageovereenkomst).Je werkplaats is prima onderhouden en je draagt bij aan arbeidstoeleidingsbeleid.

Kortom wij zoeken een collega die aantoonbaar is onderlegd in Techniek en Mobiliteit met een afgeronde MBO opleiding.
Verder verwachten we dat je een allrounder bent die inzetbaar is bij diverse technische disciplines..

Wat breng je mee?

Je weet wat er speelt in jouw vakgebied en op de (regionale) arbeidsmarkt en wat leerlingen aan kennis en (werknemers)vaardigheden nodig hebben voor hun stage of baan. Als geen ander weet jij jongeren te motiveren op weg naar hun vervolgstap. Je schakelt graag met (stage)bedrijven, bent een doener én ziet kansen voor verbetering van arbeidstoeleidingsbeleid.

Kijk op www.werkenbijaloysius.nlvoor deze en andere vacatures, de functiebeschrijving, arbeidsvoorwaarden, informatie over onze school en stichting en jouw loopbaanmogelijkheden. Als leerwerkmeester a kun je doorgroeien naar leerwerkmeester b. Of haal bij ons je leraarbevoegdheid. [1186]

Aloysius Stichting
De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 32 scholen zijn verdeeld over 54 locaties in 27 gemeenten. Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen.
 
De Aloysius Stichting geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt, adviseert en begeleidt Aloysius leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.  
 
De bijna 1.000 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.