Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar (0,4 wtf)
Dienstverband
tijdelijk
Toegevoegd op
11 oktober 2019
Eind Datum
27 oktober 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 FTE
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
11-10-2019
Organisatie
De Onderwijsspecialisten
Website

De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Leraar (0,4 wtf) per 11-10-2019

“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

Gezocht: didactische en pedagogische held voor speciaal onderwijs
We zijn op zoek naar een leraar. Eentje voor wie het vanzelfsprekend is dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Als leraar ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega’s. En collega’s delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.

Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij de held die we zoeken.

Jij:

  • hebt een pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een master Educational Needs (of te behalen bij ons),
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • bent flexibel, oplossingsgericht en hebt lef,
  • werkt graag samen met je collega’s om het beste in leerlingen naar boven te halen.

Concreet gaat het om een baan van 0,4 wtf, van 11 november 2019 tot en met 31 juli 2020 op het voortgezet speciaal onderwijs (vso) van De Linde in Deventer. Je werkdagen zijn donderdag en vrijdag voor de middenbouwgroep (14-15 jarigen) in leerroute 3 en 4. Vanwege ziekte is het mogelijk de functie tijdelijk uit te breiden met één of twee dagen. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Bij goed functioneren bieden we je graag een vast contract aan.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en stakeholders. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Evelien Wichers Schreur, directeur van vso De Linde. Meer informatie? Kijk op www.linde-deventer.nl of bel met Evelien op 0570 – 67 21 79.

Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 27 oktober 2019. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de eerste week van november.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 19-158.

Werkweek
0,4 FTE

Over De Linde vso
De Linde: altijd dat stapje extra voor de leerling.

Wij bieden voortgezet speciaal onderwijs aan jongeren van 12 tot 20 jaar met beperkte cognitieve mogelijkheden. Dit doen we met een enthousiast en betrokken team van medewerkers die altijd dat stapje extra zetten om maatwerk te kunnen leveren voor onze leerlingen. Onze cultuur is professioneel én betrokken. We zijn gericht op kwaliteit, eigenaarschap, samenwerking en innovatie. We zijn gastvrij en gaan uit van vertrouwen. In elkaar, de leerlingen, hun ouders én bezoekers. Zo bereiden we iedere leerling voor op de best passende rol in de samenleving.

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.