Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar (0,8 wtf)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
13 september 2019
Eind Datum
4 oktober 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 FTE
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
13-9-2019
Organisatie
De Onderwijsspecialisten
Website

De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Leraar (0,8 wtf) per 13-9-2019

“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

Gezocht: didactisch en pedagogisch sterke kandidaat het voor speciaal basisonderwijs
We zijn op zoek naar een leraar (0,8 wtf). Eentje voor wie het vanzelfsprekend is dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Als leraar ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega’s. En collega’s delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.

Heb jij deze ambitie én voldoe jij aan onderstaande punten, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken.

Jij:

  • hebt een pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een master Educational Needs,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • en werkt graag samen met je collega’s om het beste in leerlingen naar boven te halen.

Concreet gaat het om een baan van 0,8 wtf, van 1 oktober 2019 (of zo spoedig als mogelijk) tot en met 31 juli 2020 op sbo SAM in Doetinchem. Het betreft een eindgroep 8. Bij gebleken geschiktheid en formatieruimte behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Bij goed functioneren, bieden we je graag een vast contract aan.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en stakeholders. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Hans van Katwijk, directeur van sbo SAM. Meer informatie? Kijk op www.sbosam.nl of bel met Hans op
06 – 27 49 57 13 of 0314 – 34 19 16.

Reacties kunnen worden ingezonden tot en met vrijdag 4 oktober 2019. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 41 en/of 42.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 19-131.

Werkweek
0,8 FTE

Over SBO SAM Boddens Hosangstraat
Sbo SAM: we zijn er speciaal voor jou!

Onze school lijkt een gewone basisschool, maar is anders ingericht. SAM staat voor Structuur, Aandacht en Motivatie. We bieden kinderen met leer- en of opvoedkundige problemen, een veilig en warm pedagogisch klimaat. Dit doen we vanuit optimisme, waardering en vertrouwen. Ook besteden we veel aandacht aan positieve groepsvorming, thematisch spelen en leren en boeiend onderwijs op maat. Kinderen kunnen op SAM zichzelf zijn, zodat ze zich het beste kunnen ontwikkelen. SAM is de enige school voor speciaal basisonderwijs in het Samenwerkingsverband Doetinchem. We werken nauw samen met Mariëndael (school voor speciaal onderwijs) zodat we passende arrangementen kunnen bieden.

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.