Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar (1,0 wtf)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
30 november 2020
Eind Datum
4 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0 FTE
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
16-11-2020
Organisatie
De Onderwijsspecialisten
Website

De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Leraar (1,0 wtf) per 16-11-2020

“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

Gezocht: leraar voortgezet speciaal onderwijs
We zijn op zoek naar een leraar voor een onderbouwgroep. Een groep van 11 enthousiaste, leergierige leerlingen die houden van duidelijkheid in de breedste zin van het woord. Voor jou is het vanzelfsprekend dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Als leraar ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega’s. En collega’s delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.

Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij de leraar die we zoeken.

Jij:

  • hebt een pabo-diploma, eventueel aangevuld met een master Educational Needs,
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • werkt graag samen met je collega’s om het beste in leerlingen naar boven te halen.

Concreet gaat het om een baan van 1,0 wtf per 1 januari 2021 op het vso van de Anne Flokstraschool in Zutphen voor de vervanging van een collega. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 en werk je volgens de cao primair onderwijs.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal (basis) onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Annemarie de Graaf, teamleider. Meer informatie? Kijk op onze website www.anneflokstraschool.nl of bel met Annemarie op nummer 0575 51 24 95.

Reacties kunnen worden ingezonden tot maandag 23 november.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 20-123.

Werkweek
1,0 FTE

Over Anne Flokstraschool vso
Anne Flokstraschool: samen iedere leerling laten groeien.

Op de Anne Flokstraschool geven we speciaal én voortgezet speciaal onderwijs aan leerlingen met een speciale onderwijs- en ondersteuningsbehoefte. We kijken daarvoor scherp naar wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. We brengen ze via zelfvertrouwen naar plezier en trots – en uiteindelijk een passende plek in de samenleving. Daarvoor zijn de belangstelling en inbreng van ouders, bedrijfsleven en maatschappelijke partners onontbeerlijk. Net als betrokken, vindingrijke en nieuwsgierige collega’s, die met plezier, ambities en lef het onderwijs vormgeven.

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.