Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar (1,4 wtf)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
8 oktober 2019
Eind Datum
21 oktober 2019
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,4 FTE
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
8-10-2019
Organisatie
De Onderwijsspecialisten
Website

De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Leraar (1,4 wtf) per 8-10-2019

“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

Gezocht: didactische en pedagogische collega voor speciaal onderwijs
We zijn op zoek naar een leraar voor Arbeid gericht Onderwijs (AgO). Eentje voor wie het vanzelfsprekend is dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Als leraar ben je altijd op zoek naar het juiste pedagogische klimaat om maatwerk te leveren voor jouw leerlingen. Deze inzichten deel je met collega’s. En collega’s delen die van hen met jou. Zo worden we samen beter en verzilveren we kansen om leerlingen te laten ontwikkelen.
Als leraar bij de AgO geef je leerlingen les die uit zullen stromen naar arbeid en/of dagbesteding. Je bent als mentor verantwoordelijk voor het geven van de algemeen vormende vakken, daarnaast bereid je de leerlingen voor op de arbeidsmarkt. Je wordt daarbij ondersteund door een onderwijsassistent.

Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij de collega die we zoeken.

Jij:

  • hebt een pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld met een master Educational Needs (of te behalen bij ons),
  • weet de juiste didactische en pedagogische interventies toe te passen,
  • staat stevig in je schoenen om de uitdaging met onze leerlingen aan te gaan,
  • bent flexibel, oplossingsgericht en hebt lef,
  • en werkt graag samen met je collega’s om het beste in leerlingen naar boven te halen.

Concreet gaat het om een baan van 1,4 wtf, van 1 november 2019 tot en met 31 juli 2020 op het Gentiaan College in Apeldoorn. Als leraar ontvang je afhankelijk van je opleiding en/of ervaring een salaris in schaal L10 of L11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Bij goed functioneren bieden we je graag een vast contract aan.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en stakeholders. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Verras ons!
Is dit jouw baan? Verras ons dan met je motivatiebrief en cv. Fijn als je de brief richt aan Annemarie Kijk in de Vegte, teamleider van het Gentiaan College. Meer informatie? Kijk op www.gentiaancollege.nl of bel met Annemarie op 055 – 368 95 80. Je kunt ook bellen als je vrijblijvend een dag wilt meelopen.

Reacties kunnen worden ingezonden tot en met 20 oktober 2019.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 19-152

Werkweek
1,4 FTE

Over Gentiaan College
Gentiaan College: de beste resultaten met leerlingen, team, ouders en partners.

Gentiaan College is een school voor leerlingen van 12 tot en met 18 jaar. We bieden gespecialiseerd onderwijs en ondersteuning aan leerlingen met (complexe) gedragsproblemen of een verstandelijke beperking. Onze leerlingen stromen uit naar vervolgonderwijs, arbeid of dagbesteding. We bieden een breed onderwijsaanbod op maat. De kernwaarden vertrouwen, vaardig en verbinden staan centraal in ons handelen. We staan midden in de maatschappij en de teamgeest is groot op onze school: met het team, de leerlingen, de ouders en onze (zorg)partners in de gemeente gaan we voor de beste resultaten.

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.