Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar basisonderwijs
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
20 november 2020
Eind Datum
20 januari 2021
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,5 - 1,0
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
Per direct
Organisatie
Stichting Joodse Kindergemeenschap Cheider
Website

Leraar basisonderwijs – ziektevervanging

De school
De Stichting Joodse Kindergemeenschap Cheider is kleinschalige Joodse basisschool. De kinderen krijgen naast het reguliere Nederlandse onderwijs ook Joods onderwijs. Het Joodse onderwijs wordt gegeven door vakleraren Joodse vakken. 

De functie
In verband met de ziektevervanging van een collega zijn wij per direct op zoek naar een leraar basisonderwijs die affiniteit heeft met daltononderwijs. Het betreft een functie voor een combinatiegroep midden- en bovenbouw waarbij je met twee leraren voor de
groep staat. 

Het dienstverband
Het betreft een tijdelijk voltijd dienstverband. Bij goed functioneren kan het dienstverband worden velengd. Indien u niet voltijd beschikbaar bent, nodigen wij u ook uit om te solliciteren. 

Een uniek kleine school in Amsterdam, die een aparte positie inneemt binnen het Nederlandse onderwijs. Ruim 40 jaar draagt het Cheider bij aan Joods leven in Nederland. Het Cheider bestaat uit een basisschool en een school voor voortgezet onderwijs (MAVO/HAVO/VWO), welke in één schoolgebouw zijn gehuisvest. Daarnaast wordt er dagelijks Joods onderwijs gegeven. 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.