Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar bewegingsonderwijs (1,0 wtf)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
9 oktober 2020
Eind Datum
24 oktober 2020
Functie naam
Lichamelijke opvoeding
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0 FTE
Provincie
gelderland
Plaats
Arnhem
Aanvang functie
9-10-2020
Organisatie
De Onderwijsspecialisten
Website

De Onderwijsspecialisten uit Arnhem zoekt een Leraar bewegingsonderwijs (1,0 wtf) per 9-10-2020

“Wij zijn speciaal op zoek naar jou”

Omdat een collega met zwangerschapsverlof gaat, zoeken wij voor onze school een:

creatieve leraar bewegingsonderwijs (1,0 wtf)

Wij hebben een afwisselende baan waarin je verantwoordelijk bent voor het geven van gymlessen aan leerlingen binnen onze routes arbeid en dagbesteding.

We zoeken een leraar voor wie het vanzelfsprekend is dat de ontwikkeling van de leerlingen centraal staat. Een leraar die altijd op zoek is naar het juiste pedagogische klimaat om een passend aanbod te leveren voor onze leerlingen. Een collega die samenwerkt met anderen om de leerling maximale kansen te geven om zich te kunnen ontwikkelen.

Heb jij deze ambitie en kun je de onderstaande punten afvinken, dan ben jij degene die we zoeken.

Jij:

  • hebt een (C)ALO diploma,
  • weet uit ervaring dat je pedagogisch sterk bent en dat je de juiste didactische en pedagogische interventies kan toepassen,
  • weet leerlingen op een creatieve manier te motiveren met allerlei afwisselende werkvormen,
  • hebt lef om daarbij out-of-the-box te denken,
  • bent inzetbaar zowel voor de leerroute arbeid als dagbesteding,
  • werkt volgens de methodiek van EIM/BOL,
  • levert een collegiale bijdrage in het team, ook na schooltijd,
  • en je vindt het leuk om samen met je twee collega’s bewegingsonderwijs (BWO) op zoek te gaan naar wat leerlingen écht ‘beweegt’.

Concreet gaat het om een leuke baan van 1,0 wtf (deeltijd is bespreekbaar), ter vervanging van 9 november 2020 tot en met 21 mei 2021 op Het Prisma in Arnhem. Als leraar BWO ontvang je een salaris in schaal L10 en werk je volgens de cao primair onderwijs.

Kijk naar talenten, stuur op waarden, versterk professionals
De Onderwijsspecialisten bestaat uit 25 scholen voor (voortgezet) speciaal (basis) onderwijs. We onderscheiden ons door geïntegreerde kennis op het gebied van onderwijs, gedrag en zorg. We werken aan totale kwaliteit in onderwijs en leeromgeving, en zijn doorlopend in dialoog met leerlingen, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners. Zo leveren we samen een passend onderwijsaanbod.

Ook onze medewerkers geven we optimale begeleiding en ruimte om de beste versie van zichzelf te worden. Je bent regisseur van je eigen loopbaan. En wij bieden je de ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s om verder te komen.

Maar bovenal bieden we je de kans om met een fantastische doelgroep te mogen werken in een geweldig leuk team! Je hebt maar liefst 11 weken vakantie op jaarbasis en per jaar organiseren we verschillende teamactiviteiten. Je krijgt veel vrijheid om je eigen werk in te delen en het verdelen van het werk doen we samen. Kortom, als teamspeler bieden we je een geweldig leuke werkplek.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast meer weten?
Check onze website www.prisma-arnhem.nl voor meer informatie over onze school. Je kunt ook even bellen met Nanske Lahaye, directeur Het Prisma, op 06 – 24 40 68 44.

Verras ons!
Wil jij onze nieuwe collega worden? Verras ons dan met een leuke motivatiebrief en je cv met foto. Richt je brief aan Nanske Lahaye, directeur Het Prisma.

Je kunt solliciteren tot en met vrijdag 23 oktober 2020. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 44 volgens de richtlijnen van het RIVM.

Medewerkers van De Onderwijsspecialisten met een vast dienstverband hebben voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer: 20-104.

Werkweek
1,0 FTE

Over Het Prisma
Prisma: zelfstandig worden in een energieke vibe.

We bieden praktijkgericht onderwijs aan jongeren van 12 tot 18 jaar oud met beperkte cognitieve mogelijkheden. Op Prisma heerst een energieke vibe en inspireren we elkaar om het beste in leerlingen naar boven te halen. Zo bereiden we hen voor op een zo zelfstandig mogelijk leven. We leren leerlingen nadenken over hun handelen en zelf beslissingen nemen. We focussen op wat ze kunnen én kunnen bereiken. En dat is veel! Nu bij ons op school en straks op de arbeidsmarkt of op de dagbesteding.

De Onderwijsspecialisten bieden (voortgezet) speciaal onderwijs en extra ondersteuning aan leerlingen die dit nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat deze leerlingen moeilijk leren of omdat zij een lichamelijke of meervoudige beperking, een chronische ziekte of gedragsproblemen hebben. We bieden onderwijs op onze eenentwintig scholen en zetten onze expertise in om samen met partners onderwijs en ondersteuning op maat te realiseren.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.