Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar Civiele Techniek
Functie naam
Bouw en infrastructuur
Toegevoegd op
29 november 2018
Eind Datum
29 december 2018
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0
Dienstverband
tijdelijk, vast
Plaats
Den Bosch
Aanvang functie
01-02-2019
Loon indicatie
LB of 9
Organisatie
Koning Willem I College
Website

Koning Willem I College uit Den Bosch zoekt een Leraar Civiele Techniek per 01-02-2019

Ben jij in staat om infratechnici van morgen op te leiden binnen onze afdeling Bouw-infra, Architectuur en Meubeldesign? Ben jij een prettige, proactieve collega die de taal van onze studenten spreekt? Dan kan de functie van Leraar Civiele Techniek de
juiste stap in jouw loopbaan zijn.
In 2017 is het Koning Willem I College uitgeroepen tot ‘meest ideale mbo-leeromgeving’. Ook de afdeling Bouw-infra, Architectuur en Meubeldesign (BAM) is trots dat zij een bijdrage heeft mogen leveren aan dit resultaat. Op de afdeling Bouw-infra, Architectuur
en Meubeldesign worden studenten opgeleid tot creatief vakman, middenkaderfunctionaris bouwkunde, architectuur, restauratie, verkeer en stedenbouw met als uiteindelijke doel het behalen van een mbo-diploma op niveau 4. Binnen niveau 4 gebeurt dit middels projectonderwijs.
Tevens worden er binnen de afdeling studenten opgeleid voor beroepen in de bouw, afbouwbranche, meubel en infratechniek. Hier worden lessen gegeven aan bbl-studenten, niveau 2 en 3. Het leren vanuit de praktijk staat daarbij centraal.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een vakkundige en enthousiaste Leraar Civiele Techniek.

Taakomschrijving
• De studenten op een plezierige en effectieve wijze lesgeven, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau.
• Het begeleiden van studenten op school en/of in de praktijk.
• Het samenstellen van leer- en oefenmateriaal en van de les- en leermethode, alsmede de begeleiding en beoordeling van werkstukken en afstudeerprojecten.
• Het leveren van een bijdrage aan het samenstellen van onderwijsprogramma’s, het ontwikkelen van voorstellen voor (onderwijs)vernieuwing en de advisering van het management op dat gebied.
• Een bijdrage leveren aan de afstemming van het proces m.b.t. toetsing en examinering alsmede het leveren van een bijdrage aan de toetsontwikkeling.

Kennis
• Kennis van en ervaring met de vakgebieden en de bedrijfspraktijk.
• Algemene theoretische kennis van pedagogische en didactische methoden en technieken.
• Brede kennis van het programma Autocad of bereid deze zichzelf eigen te maken.
 
Vaardigheden
• Vaardig in het overdragen van kennis.
• Vaardig in het begeleiden en motiveren van studenten en het opzetten van onderwijsprogramma’s.
• Vaardig in het toepassen van didactische methoden en technieken.
 
Opleidingseisen
• Afgeronde Lerarenopleiding in relevante richting (zoals de PTH).
• De beschikking over een relevant hbo-diploma (bijvoorbeeld richting Civiele Techniek of vergelijkbaar), aangevuld met een pedagogisch-didactisch getuigschrift of de bereidheid om deze te behalen.
 

Bijzonderheden
• Het maximum salaris voor een bevoegde leraar bedraagt € 4123,- bruto op basis van een fulltime aanstelling.
• Indien er sprake is van een ontwikkeltraject tot Leraar Civiele Techniek dan bedraagt het maximale aanvangssalaris € 3704,- bruto op basis van een fulltime aanstelling (schaal 9).
• Indien het hoogst genoten diploma een mbo niveau 4 betreft dan zal er in eerste instantie ingeschaald worden als instructeur in opleiding (schaal 7). Na het behalen van de bevoegdheid (4-jarig traject) wordt er ingeschaald in de LB-schaal. De opleiding wordt
volledig gefaciliteerd vanuit het Koning Willem I College.
• Verder biedt het Koning Willem I College uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan er gerekend worden op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke vakantieregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 17 januari 2019.

Het Koning Willem I College is een vooruitstrevend Regionaal Onderwijs Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs, vervolgonderwijs en educatie. We zijn een echt Community College, een bruisend middelpunt van binnen- en buitenschoolse activiteiten die het leren bevorderen en met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het college biedt je gelegenheid om ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving. Dat dit door medewerkers zo wordt ervaren, blijkt Uit de medewerkerstevredenheidsonderzoeken die regelmatig gehouden worden. In 2015 is het college vanuit “het beste werkgeversonderzoek” verkozen tot beste onderwijswerkgever en behaalden we de 6de plaats van beste werkgevers in het land. Het Koning Willem I College hecht veel belang aan de kwaliteit van de medewerkers. Zij worden beschouwd als professionals en krijgen optimale kansen om zich (verder) te ontwikkelen.

Onze Missie
Het succes van de student is de reden van ons bestaan

Onze Visie
Gewoon een goede school

Onze Kernwaarden
· Wij zijn een community college
· Wij spreken alle talenten aan
· Wij voeden creatief denken
· Wij verleggen grenzen
· Wij gaan voor een betere wereld
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.