Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar Economie 2e graads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
10 september 2020
Eind Datum
10 oktober 2020
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca 0,25
Provincie
utrecht
Plaats
Nieuwegein
Aanvang functie
01-01-2021
Organisatie
Oosterlicht College
Website

Oosterlicht College uit Nieuwegein zoekt een Leraar Economie 2e graads per 01-01-2021

Met ingang van 01-01-2021 zijn voor onze locatie in Vianen vanwege vervanging ouderschapsverlof
op zoek naar een leraar economie in de sector vmbo onderbouw.
Het betreft een vacature voor fte 0,25 (ca. 4 – 8 lessen) met lessen van 60 minuten.
Werkdagen zijn in overleg, voorkeur gaat uit naar vrijdag.

Het Oosterlicht College is een brede scholengemeenschap voor vwo, havo en vmbo. We zijn ontstaan vanuit een christelijke traditie en laten ons hierdoor inspireren. De school heeft twee locaties, één in Nieuwegein en één in Vianen. De school wordt door leerlingen
ervaren als kleinschalig, sfeervol en veilig. 
 
Iedere leerling komt op bij ons op het niveau terecht dat bij hem of haar past. Het Oosterlicht biedt leerlingen kansen. Ons onderwijs is eigentijds, betekenisvol en uitdagend. We moedigen ambitie aan, stimuleren opstroom, geven ruimte aan verbreding en verdieping
van talent. We hebben een breed aanbod op het gebied van creativiteit, sport en cultuur. We dagen leerlingen uit om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen, de dialoog aan te gaan met anderen, kritisch te denken en te experimenteren.

Contactpersoon: Roger Last

Kansen & Zekerheden. Dat is het Oosterlicht. 

Het Oosterlicht College is de enige brede scholengemeenschap in de regio. Dat zijn we uit overtuiging. We maken een bewuste keuze voor dakpanklassen en voor een tweejarige brugperiode om kansengelijkheid te bevorderen, opstroom te stimuleren en een veilige sfeer te creëren. De basis van ons open christelijk handelen is respect en zorg voor elkaar; persoonsvorming vinden wij belangrijk. De school heeft twee locaties, één in Nieuwegein en één in Vianen.
 
Het Oosterlicht College biedt leerlingen kansen en zekerheden. We moedigen ambitie aan en geven ruimte aan verbreding en verdieping van talent. Iedere leerling komt bij ons op het niveau terecht dat bij hem of haar past. Ons onderwijs is eigentijds, betekenisvol en uitdagend met mooie resultaten.
We hebben een breed aanbod op het gebied van Cambridge English, bèta, techniek, creativiteit, cultuur en sport. We dagen leerlingen uit om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen, de dialoog aan te gaan met anderen, kritisch te denken en te experimenteren. Het Oosterlicht leidt op tot meer dan een diploma.
  
Op onze school stellen we de kernwaarden respect, kwaliteit, vertrouwen, ambitie en samenwerking centraal.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.