Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar Economie
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
28 augustus 2018
Eind Datum
9 oktober 2018
Functie naam
Economie
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8-1,0
Provincie
overijssel
Plaats
Zwolle
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
LB
Organisatie
Deltion College
Website

Deltion College uit Zwolle zoekt een Leraar Economie per per direct

Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het team Commerciële Dienstverlening zijn wij per 1 september 2018 (nieuwe schooljaar) op zoek naar een leraar Economie voor 0,8-1,0 fte. Je verzorgt lessen Economie aan studenten van de opleiding Junior Accountmanager, niveau 4 en aan de studenten van
de opleiding Marketing en Communicatie, niveau 4. Naast het lesgeven verricht je ook werkzaamheden als studieloopbaanbegeleider. 
Wij zoeken binnen het team Commerciële Dienstverlening een collega met relativerend vermogen. Daarnaast kun je gestructureerd denken en handelen en heb je (bij voorkeur) ervaring in het lesgeven in het (v)mbo. Je kunt de lesstof verrijken vanuit eigen kennis
en ervaring vanuit de beroepspraktijk en/of onderwijs. Je hebt een flexibele instelling en bent in staat om een constructieve bijdrage te leveren aan het team Commerciële Dienstverlening en de doelen die met elkaar gesteld zijn. Je bent daarnaast digitaal
vaardig en bent op samenwerking gericht.

Je functieprofiel
Beschik jij over:
– hbo werk- en denkniveau?
– een onderwijsbevoegdheid Economie 2e graad?
– ervaring in het coachen en begeleiden van studenten?
– relativerend vermogen?

En ben jij:
– flexibel en creatief?
– een enthousiast begeleider van studenten in het 
  onderwijsleerproces?
– sociaal en communicatief sterk?
– positief ingesteld?

Dan is deze baan vast iets voor jou!
 

Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.019,– per maand, excl.
8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op
onze website.

Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 14.500 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.300 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.