Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar Engels 1e graads
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
13 februari 2020
Eind Datum
27 februari 2020
Functie naam
Engels
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,28 - 0,63 fte
Provincie
drenthe
Plaats
Meppel
Aanvang functie
8 mei 2020
Loon indicatie
LB
Organisatie
Stad & Esch
Website

Stad & Esch uit Meppel zoekt een Leraar Engels 1e graads per 8 mei 2020

Wij zoeken voor Stad & Esch Diever, ter vervanging van zwangerschap- en bevallingsverlof van een tweetal collega’s, met ingang van 8 mei een enthousiaste

Leraar Engels 1ste graad                 0,28 – 0,63 fte 8-18 lessen
  
Met ingang van 8 mei zijn wij op zoek naar een docent voor 8 lessen Engels 2e graads, welke vanaf 24 mei aangevuld worden met 10 lessen. 4 van deze lessen vallen binnen het eerste graads vakgebied.  

 

Wat wij vragen
Wij zoeken bij voorkeur een leraar met een 1e graads opleiding Engels of nog studeert voor die bevoegdheid en bijna zijn/haar opleiding heeft afgerond. We vragen ook van die leraar dat hij/zij  

 • handelt vanuit passie voor het vak
 • een onderzoekende houding heeft
 • nieuwsgierig en toekomstgericht is
 • het leren van leerlingen en van zichzelf centraal stelt
 • leerlingen weet uit te dagen en te inspireren.

Wat wij bieden
Het salaris is conform de cao-VO. Stad & Esch kent goede aanvullende arbeidsvoorwaarden. 

 

Werken bij Stad & Esch is werken op een school waar de passie vanaf spat. Waar je energie krijgt én geeft. Werken bij Stad & Esch is werken in een omgeving waar je groei kunt voelen, waar het leren van onze leerlingen centraal staat en waar creativiteit de motor is en motivatie de drijvende kracht. Waar de mensen handelen vanuit persoonlijk leiderschap, zichzelf doelen stellen en elkaar ondersteunen en aanspreken. Stad & Esch maakt serieus werk van het versterken van de autonomie van haar medewerkers. Onze stip op de horizon is werken vanuit een hoge mate van zelfsturing en zelfregie.

Stad & Esch heeft een heel breed onderwijsaanbod: van gymnasium tot praktijkonderwijs. Op het Onderwijspark Ezinge in Meppel vind je de deelscholen Stad & Esch Lyceum, Stad & Esch Beroepencollege, Stad & Esch Praktijkschool en Stad & Esch VSO Meppel. Op onze deelschool in Diever bieden we de volledige opleidingen vmbo-tl en havo aan, plus de onderbouw vwo en de onderbouw basisberoepsgerichte en kaderberoepsgerichte leerweg.

Missie Stad & Esch 
Onze missie is onze leerlingen optimaal voorbereiden op de uitdagingen die de 21e eeuw hen biedt. De 21e eeuw vraagt veel van leerlingen. Om goed in te kunnen spelen op de voortdurend veranderende samenleving moeten zij aan vele competenties voldoen, waaronder mediageletterd zijn, beschikken over probleemoplossend vermogen, kritisch zijn en kunnen samenwerken.  Kwalitatief goed onderwijs met een hoog rendement is vanzelfsprekend een doel.
 
Wij hebben vier uitgangspunten van waaruit wij onze missie waar maken:

 • Passie als brandstof voor talenten
  Leerlingen en medewerkers krijgen kansen om optimaal hun mogelijkheden en talenten te onderzoeken, te benutten en hierbij te werken vanuit hun hart.
 • Persoonlijk maken als standaard
  Naast het behalen van kerndoelen en eindtermen krijg je op Stad & Esch alle ruimte om aan je eigen ontwikkeling als mens, ook in relatie tot anderen, te werken.
 • Creativiteit als sleutel tot succes
  Elkaar stimuleren en voortdurend prikkelen om vanuit kansen en mogelijkheden steeds iets nieuws te creëren en te beleven.
 • Ruimte voor lef
  Dat je wordt uitgedaagd om een eigen weg te volgen, dus stellen we vertrouwen in jou en krijg je de ruimte om te experimenteren.

Alles binnen Stad & Esch is gericht op het leren en groeien van onze leerlingen. Dit betreft kennis, vaardigheden en persoonlijke groei en ontwikkeling. Mogen en kunnen zijn wie je bent, werken aan de beste versie van jezelf (rationeel, emotioneel, relationeel en spiritueel),
  
Onderwijsorganisatie
Stad & Esch telt ongeveer 2300 leerlingen en is opgebouwd uit deelscholen. Naast de deelscholen wordt binnen de zogenaamde professionele leergemeenschappen (PLG's) gewerkt vanuit zelfregie. De deelscholen staan onder leiding van een deelschoolleider. Stad & Esch heeft één directeur en een directeur-bestuurder. Het onderwijs in de deelscholen wordt verzorgd door leraren LB, LC en LD en door onderwijsondersteuners. Onderwijsondersteuners kunnen, onder verantwoordelijkheid van een leraar, in grote mate zelfstandig met leerlingen werken.
 
We werken bij de werving van nieuwe collega’s waar mogelijk samen met CSG Dingstede.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.