Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar In Opleiding
Toegevoegd op
12 november 2018
Eind Datum
31 december 2018
Functie naam
Liostagiaire
Niveau
HBO
Provincie
overijssel
Plaats
Almelo
Aanvang functie
In onderling overleg
Loon indicatie
n.v.t.
Organisatie
CSG Het Noordik
Website

Ben je Leraar In Opleiding en wil jij je professionaliseren? Wij bieden LIO's deze kans in onze organisatie!

Leraar In Opleiding
CSG Het Noordik, vmbo, havo en vwo vestigingen

Wij bieden Leraren In Opleiding de kans zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren.
Ben je studerende aan de lerarenopleiding voor bijvoorbeeld een exact vak of een moderne vreemde taal en wil je bij onze school je LIO afronden? Dan willen wij je vragen te solliciteren.

Ons profiel  
Wij zijn een school met een christelijke grondslag. Wij geloven dat onze wortels ertoe doen voor de samenleving van morgen. Onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het geloof vorm en inhoud aan de activiteiten, werkwijze en omgang met leerlingen
en collega’s. We vinden het vanzelfsprekend dat alle personeelsleden bijdragen aan het goed functioneren van hun team en de organisatie als geheel.

Jouw profiel 
CSG Het Noordik komt graag in contact met enthousiaste kandidaten die in hun 4e leerjaar van de lerarenopleiding de theorie in de praktijk willen brengen. We zijn op zoek naar aankomende docenten die zichzelf willen professionaliseren en die
zich met ambitie willen inzetten voor onze vmbo-, havo- en vwo leerlingen. Wij gaan samen met jou je talenten en competenties ontwikkelen, zodat je een aantoonbare bijdrage gaat leveren aan het onderwijs. Wij bieden je tevens de kans om je te ontwikkelen op onderwijskundige
thema’s zoals zingeving, kwaliteitszorg, zorg en passend onderwijs, leren en multimedia. We ondersteunen en begeleiden jou als LIO, waarbij je professionele ontwikkeling centraal staat.
 

Benoeming
Op het moment dat wij jou een (on)betaalde LIO-stage kunnen bieden, is een overeenkomst/contract van toepassing.

CSG Het Noordik is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium met vestigingen in Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop. In totaal heeft de school, verspreid over de vestigingen, ongeveer 3300 leerlingen en 370 personeelsleden. Iedere vestiging heeft zijn eigen traditie en schoolcultuur en profileert zich hiermee binnen de kaders van de school.

Onderwijs draagt bij aan de ontwikkeling van mensen, zodat zij kunnen deelnemen aan vervolgonderwijs, werk en het maatschappelijke verkeer. Voor ons betekent dit dat elke leerling telt: iedereen verdient kwalitatief goed onderwijs en krijgt de mogelijkheid eigen talenten te ontwikkelen. In ons onderwijs vormen vakinhoud en vaardigheid het fundament en werken we daarnaast aan het ontwikkelen van een persoonlijke levenshouding. Dat doen we met een activerende didactiek en door samenwerkend leren.

Wij leren en werken in een sfeer van vertrouwen, openheid en aandacht. Wij houden rekening met talenten, eigenschappen en persoonlijke situaties van onze leerlingen en medewerkers. Al onze medewerkers geven vanuit een persoonlijke beleving van het christelijk geloof vorm en inhoud aan het onderwijs.

CSG het Noordik wil voor haar medewerkers een professionele werkgever zijn. Alle medewerkers dragen bij aan het gezamenlijk resultaat en aan kwaliteitsverbetering van het onderwijs. Dit vereist van onze medewerkers een instelling waarbij onderlinge samenwerking, vertrouwen, respect en collegialiteit nadrukkelijk aanwezig zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat wij als werkgever en medewerkers aandacht geven aan en kansen creëren voor eigen en andermans ontwikkeling. Medewerkers voelen zich verantwoordelijk en werken met een permanent oog voor kwaliteit. Het bieden van mogelijkheden tot zelfontplooiing is vanzelfsprekend. Wij hebben scholingsplannen die uitgewerkt worden in een jaarlijks scholingsaanbod, waarop medewerkers kunnen intekenen. Aan personeelsleden wordt de mogelijkheid geboden een EHBO/AED-cursus en/of BHV-cursus te volgen.

Naast de bovenstaande scholingsmogelijkheden biedt CSG Het Noordik nog andere arbeidsvoorwaarden, zoals salarissen conform de CAO-VO gebaseerd op het functiewaarderingssysteem FUWA–VO,een gunstige eindejaarsuitkering, regelingen als het fietsplan, betaald en onbetaald ouderschapsverlof en bedrijfsfitness. Voor onderwijsondersteunend personeel zijn flexibele werktijden bespreekbaar. Dankzij de gunstige verlofregeling zijn onderwijsondersteunende personeelsleden alle schoolvakanties vrij net als de docenten. Met uitzondering van de zomervakantie. Deze vakantie is voor onderwijsondersteunend personeel vijf weken.

Kortom: kies voor een uitdagende functie bij een goede werkgever als
CSG Het Noordik, waarbij aandacht is voor zowel de mens als resultaat!

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.