Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar Infratechniek (Elektro)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
14 november 2018
Eind Datum
31 december 2018
Functie naam
Electrotechniek
Niveau
HBO
Provincie
overijssel
Plaats
Zwolle
Aanvang functie
per direct
Organisatie
Deltion College
Website

Deltion College uit Zwolle zoekt een Leraar Infratechniek (Elektro) per per direct

Wij zoeken een nieuwe collega
Binnen het college Techniek & Gebouwde Omgeving zijn wij  per direct op zoek naar een enthousiaste leraar Infratechniek Elektro bij het team Infratechniek. We hebben ruimte voor een fulltime collega, maar in overleg in een kleinere aanstelling ook zeker mogelijk.

Als leraar Infratechniek ben je een enthousiast begeleider van studenten in het onderwijsleerproces. Dit draag je uit door je professionele kennis en vaardigheden over te dragen aan studenten, en door te laten zien dat jij jezelf ook continu ontwikkelt.
Wij zoeken een leraar Elektra die (basis)kennis, specialistische kennis van distributienetten voor laagspanning en middenspanning, bij grote industrieën en energiebedrijven kan overdragen.
Relevante ontwikkelingen in je werkveld, de Infratechniek, vertaal je naar het opleidingsprogramma, komen terug in o.a. het (mede) door jou samengestelde onderwijsmateriaal.
Een onderdeel van deze functie is de verwerving van leerwerkplekken en de begeleiding van studenten tijdens de beroepspraktijkvorming.

Je functieprofiel
Beschik jij over:
– aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
– bij voorkeur een relevante onderwijsbevoegdheid; **
– aantoonbare relevante werkervaring in de infratechniek (elektro);
– ervaring in het begeleiden en coachen van studenten?

Ben jij:
– enthousiast over je vak;
– in staat om jouw pedagogische en didactische vaardigheden 
  gedifferentieerd in te zetten;
– sociaal en communicatief sterk? 

Dan is deze baan vast iets voor jou!

** Heb je nog geen onderwijsbevoegdheid, en wel interesse in deze functie? Kijk dan verder op www.deltion.nl/werken-bij/leraar-of-instructeur. Mogelijk kom je toch in aanmerking voor een
baan als leraar bij het Deltion College. 

Ons aanbod
We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. Het betreft een reguliere vacature. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt
€ 4.123,– per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer
informatie op onze website

Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.