Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar L11 (Groep 7 WTF 0,8 – 1,0)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
4 november 2020
Eind Datum
29 november 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8 - 1,0 FTE
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Schagen
Aanvang functie
3-11-2020
Organisatie
Antoniusschool Schagen
Website

Antoniusschool Schagen uit Schagen zoekt een Leraar L11 (Groep 7 WTF 0,8 – 1,0) per 3-11-2020

Groep 7 zoekt een Superjuf of meester?

Dat ‘samenwonen’ kan inspireren tot vernieuwen, bewijst Kindcentrum Waldervaart in Schagen. Onze Antoniusschool voor speciaal onderwijs (so) werkt in dit gebouw intensief samen met regulier onderwijs, speciaal basisonderwijs en jeugdhulp.

Kinderen kunnen makkelijker overstappen naar een ander type onderwijs en ook gefaseerde instroom is mogelijk. We delen onderling kennis en spelen snel in op ontwikkelingsvragen van kinderen. Daarbij zetten wij onze specialistische expertise in. We kijken met
een positieve bril naar kinderen en helpen kinderen hun zelfvertrouwen opbouwen.

Ben jij dit?
Je bent met veel plezier werkzaam als leerkracht in het regulier onderwijs, je durft wel te zeggen dat je dat goed doet, en je voelt dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Daarbij denk je weleens aan het SO, want:

  • de doelgroep heeft je altijd al erg aangesproken,
  • met name het pedagogische deel van je werk (gedrag) spreekt je aan,
  • doordat je in kleinere klassen werkt, kun je meer voor deze leerlingen betekenen,
  • het lijkt je prettig dat je veel ondersteunende hulp direct beschikbaar hebt op school,
  • je voelt dat het tijd is om jezelf pedagogisch en didactisch te ontwikkelen.

Of ben jij dit?
Een ervaren en enthousiaste leerkracht met ervaring binnen het speciaal onderwijs, die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een professioneel en goed georganiseerde SO school in Schagen. Die een stapje harder loopt en die "out of the box" durft te denken
en te doen!

Antoniusschool Schagen zoekt een Leraar L11 voor groep 7. De werktijdfactor is 0,8 tot 1,0. Werkdagen in overleg.

Wat doe je?
Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende)
collega’s. Je bent binnen de school trekker/adviseur van vernieuwingsprojecten, doet onderzoek en/of bent specialist op een bepaald vakgebied.

Wat breng je mee?
Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Initieer jij onderwijsvernieuwing en/of ben jij specialist in een
vakgebied?

Waar kun je op rekenen?
Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn.
Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik).

Wil jij blijven leren? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!

Als leraar L11 heb jij minimaal een Pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master. [1257]

De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 32 scholen zijn verdeeld over 54 locaties in 27 gemeenten. 
Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of 
het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen. 
 
Aloysius geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt, 
adviseert en begeleidt ze leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.   
 
De bijna 1.000 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.

Antoniusschool Schagen (so)
Dat ‘samenwonen’ kan inspireren tot vernieuwen, bewijst Kindcentrum Waldervaart in Schagen. Onze Antoniusschool voor speciaal onderwijs (so) werkt in dit gebouw intensief samen met regulier onderwijs, speciaal basisonderwijs en jeugdhulp.
Kinderen kunnen makkelijker overstappen naar een ander type onderwijs en ook gefaseerde instroom is mogelijk. We delen onderling kennis en spelen snel in op ontwikkelingsvragen van kinderen. Daarbij zetten wij onze specialistische expertise in. We kijken met een positieve bril naar kinderen en helpen kinderen hun zelfvertrouwen opbouwen.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.