Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar L11 (midden-/bovenbouw 0,4 – 0,8 FTE)
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
20 november 2020
Eind Datum
14 december 2020
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 - 0,8 FTE
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Katwijk aan zee
Organisatie
De Windvang
Website

De Windvang uit Katwijk aan zee zoekt een Leraar L11 (midden-/bovenbouw 0,4 – 0,8 FTE) per

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het sbo?

De Windvang biedt in Katwijk speciaal basisonderwijs (SBO) aan kinderen met diverse leer- en gedragsvragen. Wij bieden, met een jong en enthousiast team, onderwijs op maat in een veilige, positieve en inspirerende leeromgeving. Het draait bij ons om de brede ontwikkeling: cognitief, creatief, sociaal en emotioneel.
Kinderen kunnen bij ons op school zichzelf zijn. Wij gaan uit van hun mogelijkheden en ondersteunen die volop. Daarvoor hebben wij een breed ondersteuningsaanbod in huis. Wij werken samen met de Leidse Buiten School (LBS) en stemmen ons onderwijsaanbod op elkaar af.

De Windvang zoekt een leraar L11. De werktijdfactor is 0,4 tot 0,8 FTE. Werkdagen in overleg, maar voorkeur voor de woensdag en donderdag.

Wat doe je?
Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende) collega’s. Je bent binnen de school trekker/adviseur van vernieuwingsprojecten, doet onderzoek en/of bent specialist op een bepaald vakgebied.

Wat breng je mee?
Sociaal en communicatief vaardig? Handig met ICT? Flexibel? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Breng jij lesstof goed over? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Wil jij blijven leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Waar kun je op rekenen?
Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik).

Beschik jij over de benodigde lef en herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel![1253]

Als leraar L11 heb jij minimaal een Pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld of met relevante cursussen, masterclasses of een Master of bereid zijn om die in de toekomst te gaan volgen.[1245]

De Windvang biedt christelijk speciaal basisonderwijs (sbo) aan kinderen met diverse leer- en gedragsvragen. Wij bieden onderwijs op maat in een veilige, inspirerende leeromgeving. Het draait bij ons om de brede ontwikkeling: cognitief, creatief, sociaal en emotioneel.
Kinderen kunnen bij ons op school zichzelf zijn. Wij gaan uit van hun mogelijkheden en ondersteunen die volop. Daarvoor hebben wij een breed ondersteuningsaanbod in huis. 

Naar verwachting wordt in 2019 gestart met de bouw van het nieuwe ‘IKC Katwijk’. Een multifunctioneel gebouw waarin De Windvang samen met buurschool De Krulder optimaal kan aansluiten op de vragen en behoeften van de kinderen uit Katwijk.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.