Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar L11 (vervanging zwangerschapsverlof)
Toegevoegd op
28 november 2018
Eind Datum
11 december 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Heerhugowaard
Aanvang functie
26-3-2019
Loon indicatie
Conform cao po
Organisatie
Expertisecluster Nexus Heerhugowaard
Website

Expertisecluster Nexus Heerhugowaard uit Heerhugowaard zoekt een Leraar L11 (vervanging zwangerschapsverlof) per 26-3-2019

Wat doe je?
Je geeft inspirerend en uitdagend onderwijs. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien. Dit doe je samen met leerlingen, ouders, netwerkpartners en (ondersteunende)
collega’s. Je bent binnen de school trekker/adviseur van vernieuwingsprojecten, doet onderzoek en/of bent specialist op een bepaald vakgebied.
 
Wat breng je mee?
Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Kun jij goed samenwerken en organiseren? Initieer jij onderwijsvernieuwing en/of ben jij specialist in een
vakgebied? Wil jij blijven leren? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!
Als leraar L11 heb jij minimaal een Pabo-diploma, bij voorkeur aangevuld met relevante cursussen, masterclasses of een Master.
 
Kijk snel op www.werkenbijaloysius.nlvoor deze en andere vacatures, de functiebeschrijving, arbeidsvoorwaarden, informatie over onze school en stichting en jouw loopbaanmogelijkheden. Groei als leraar L11 bijvoorbeeld
door naar leraar L12 of ontwikkel je richting een andere functie zoals intern begeleider.

 
 

Voor vragen kan je contact opnemen met Suzanne Wit, 06-23280199

De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 32 scholen zijn verdeeld over 54 locaties in 27 gemeenten. 
Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of 
het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen. 
 
Aloysius geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt, 
adviseert en begeleidt ze leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.   
 
De bijna 1.000 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.

Expertisecluster Nexus Heerhugowaard (s(b)o)
Nexus betekent ‘verbinding’ en dat is precies waar we voor staan. Wij zoeken verbinding tussen leerlingen, ouders en medewerkers.
In ons expertisecluster bieden we speciaal basisonderwijs (sbo) en speciaal onderwijs (so) aan kinderen in Heerhugowaard en omgeving. Kinderen die extra onderwijsondersteuning nodig hebben, zijn bij ons van harte welkom. Doordat we zowel speciaal basisonderwijs als speciaal onderwijs bieden, kunnen wij onze leerlingen maatwerk bieden. Dat doen wij in een positief leerklimaat waarin wij onderwijs aanpassen aan wat leerlingen nodig hebben.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.