Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar Nederlands / Bewegingsonderwijs
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
5 september 2019
Eind Datum
19 september 2019
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7-1,0
Provincie
overijssel
Plaats
Zwolle
Aanvang functie
per direct
Loon indicatie
LB
Organisatie
Deltion College
Website

Deltion College uit Zwolle zoekt een Leraar Nederlands / Bewegingsonderwijs per per direct

Voor het team Sport en Bewegen zijn wij per direct op zoek naar een leraar Nederlands/bewegingsonderwijs voor 0,7-1,0 fte die allround inzetbaar is op het gebied van Nederlands en sport- en beweeglessen.  

Binnen het team Sport & Bewegen betreft jouw aanstelling zowel het verzorgen van lessen Nederlands als ook lessen van diverse sportvakken. De sportvakken worden afgestemd op basis van kennis/expertise.
Naast het lesgeven kan je in overleg ingezet worden als studieloopbaanbegeleider, bpv-begeleider en als beoordelaar in de examinering. Daarnaast kun je ingezet worden voor de begeleiding tijdens en het organiseren van projecten, kampen en evenementen van studenten
en ingezet worden voor overige organisatie- en teamgebonden taken.
Het Deltion College werkt actief aan de ontwikkeling van studenten én eigen medewerkers. We stimuleren studenten en medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Studenten moeten succesvol kunnen zijn in de maatschappij, hun beroep en hun persoonlijk leven.
De opleiding Sport en Bewegen levert een bijdrage aan deze ontwikkeling door aandacht te besteden aan Sport, Bewegen, Leefstijl & Vitaliteit. Hiermee werken wij aan kennis, vaardigheden en het bewustzijn van de studenten naar verantwoordelijkheid op het gebied
van eigen vitaal burgerschap en vitaal burgerschap en vitaal werknemerschap als ook het begeleiden van anderen binnen de wereld van sport, bewegen en leefstijl.

Je dient te beschikken over een hbo werk- en denkniveau en een onderwijsbevoegdheid Lichamelijke Oefening (LO) en (bij voorkeur) een onderwijsbevoegdheid Nederlands 2e graad. Je bent proactief, ontwikkelingsgericht en beschikt over een dienstbare, vragende
en klantvriendelijke opstelling. Je hebt affiniteit met sport, bewegen, vitaliteit en gezonde leefstijl.
 

We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. De functie van leraar is ingedeeld in salarisschaal LB. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 4.218,– per maand, excl.
8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. De bepalingen in de cao-mbo zijn van toepassing. Bovendien kent Deltion goede secundaire arbeidsvoorwaarden: kijk voor meer informatie op onze website.

Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.

Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.
Wij weten dat open staan voor andere meningen ons sterker maakt. We zijn daarom steeds op zoek naar feedback op ons handelen. Zo bouwen wij dagelijks verder aan onze lerende organisatie.

Wij zijn aanspreekbaar op onze waarden betrouwbaarheid, transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Deltion verzorgt voor 15.000 jongeren en volwassenen beroepsonderwijs op middelbaar niveau. Er werken rond de 1.500 medewerkers als docent, instructeur, management of in staffuncties.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.