Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar Nederlands
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
25 september 2020
Eind Datum
13 november 2020
Functie naam
Nederlands
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0.35/0.4
Provincie
Zuid-Holland
Plaats
Rotterdam
Aanvang functie
Z.s.m.
Loon indicatie
conform CAO VO
Organisatie
Melanchthon Mavo Schiebroek
Website

Op korte termijn aan de slag als docent Nederlands? Dat kan bij Melanchthon Mavo Schiebroek!

Voel jij je thuis op een kleinere school en wil jij aan de slag als docent Nederlands? Dan zijn wij bij Melanchthon Mavo Schiebroek op zoek naar jou! Het betreft een vacature van 0.3/ 0.4 fte en we zijn op zoek naar iemand die op korte termijn
aan de slag kan. 

Bij Melanchthon gaat onderwijs over meer dan cijfers en prestaties, het gaat ook over vaardigheden en vertrouwen in jezelf. Bij
Melanchthon Mavo Schiebroek leer je voor het leven. Het onderwijs is kleinschalig en strak georganiseerd. Er is aandacht voor structuur, regels en ruimte. Speerpunten zijn gedegenheid, uitdading en empathie. Leren, laten zien wat je kunt, opgroeien
naar zelfstandigheid. Dat gaat het beste in een omgeving waar duidelijke afspraken zijn en eisen aan je worden gesteld. Waar elkaar kennen voorop staat en waar je zeker weet dat je op elkaar kunt rekenen.

Melanchthon Mavo Schiebroek (mavo en pre-havo) is gevestigd in een modern, overzichtelijk schoolgebouw. Hier bieden we met 32 medewerkers onderwijs aan ca. 330 leerlingen. ‘Gedegen, uitdagend, empathisch’ is de slogan van de vestiging. Terwijl de wereld om
je heen voortdurend in beweging is, ontwikkel je je hier vanuit een stabiele basis grip op jouw toekomst. Je mag hier zijn wie je bent.

De docent Nederlands die wij zoeken heeft:

  • Een tweede graads bevoegdheid Nederlands;
  • Een flexibele beschikbaarheid;

Wij bieden je:

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Een gezellig team collega’s;
  • Een prachtige werklocatie.

Melanchthon is een christelijke scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vestigingen in Rotterdam, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Het onderwijs is een boeiende wereld die meer dan ooit in beweging is. Dat geldt zeker ook voor Melanchthon, met vestigingen in de grootstedelijke omgeving en in groeigebieden. De sfeer op onze school is te karakteriseren als dynamisch, warm, mensgericht. Ieder team heeft zijn eigen karakteristiek, maar de betrokkenheid is op alle vestigingen en in alle teams groot. Hieronder willen we in enkele woorden duidelijk maken wat werken bij Melanchthon zo plezierig maakt.

Introductieprogramma:
Een nieuwe medewerker op Melanchthon start met een introductieprogramma.

Coaching:
Melanchthon leidt jonge docenten op via het duale traject samenscholing.nu. Daarin speelt coaching van startende docenten door een ervaren docent/coach een belangrijke rol. Ook (nieuwe) leraren die niet via samenscholing.nu bij ons binnenkomen kunnen gebruikmaken van deze coaching.

Diversiteit:
Net als onze leerlingpopulatie is ook ons medewerkersbestand divers en multicultureel. We kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Ook in leeftijdsopbouw is ons team gevarieerd. Jong en oud zijn welkom!

Ontwikkeling en mobiliteit:
Ons scholings- en ontwikkelingsbeleid biedt volop mogelijkheden; persoonlijke ontwikkeling wordt binnen Melanchthon zeer gestimuleerd.

Bindend en boeiend:
We willen dat ons onderwijs bindend en boeiend is. Dat mes snijdt voor medewerkers aan twee kanten: de uitdaging om de leerlingen te blijven boeien en de kans om zelf ook steeds geboeid te blijven.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.