Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar techniek (PIE)
Dienstverband
tijdelijk, vast
Toegevoegd op
10 oktober 2019
Eind Datum
1 november 2019
Functie naam
Techniek
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,0 fte
Provincie
flevoland
Plaats
Almere
Aanvang functie
1-11-2019
Loon indicatie
LB
Organisatie
Het Baken Almere
Website

Stad College de enige vakschool in Almere zoekt een leraar Techniek

Stad College is de enige school met ‘harde techniek’ in Almere. Voor het stimuleren van techniekonderwijs bieden wij een uitdagende leer- en werkomgeving waar ruimte is voor investeringen in vernieuwing en het nemen van initiatieven.
Voor de afdeling PIE zijn wij op zoek naar een 2e graads docent PIE.

We zoeken iemand die visie heeft op de mogelijkheden binnen het vakgebied (installatie- elektro- en metaaltechniek). Een ontwikkelaar en inspirator die de afdeling een nieuwe impuls kan geven door samen met onze afdelingen BWI en MVI te bouwen aan duurzaam
en eigentijds onderwijs.

Pas afgestudeerde HBO’ers in het vakgebied worden ook uitgenodigd om te solliciteren.
Dit vraagt om oprechte belangstelling voor de leerling, geduld en goede communicatieve vaardigheden.

Ook het met enthousiasme aangaan van alle organisatorische veranderingen die we op de agenda van Stad College (Vakcollege, positive behavior support en gepersonaliseerd leren) hebben staan en hierin een
actieve en creatieve rol nemen is een voorwaarde.

Stad College is gevestigd op loopafstand van zowel het treinstation Almere Centrum als het gezellige centrum van Almere Stad.

Stad College verwacht dat je:

 • bevoegd bent (of bereid bent een bevoegdheid te behalen)
 • lesgeeft vanuit verbinding en contact
 • beschikt over coachingsvaardigheden
 • uitstekend kunt samenwerken
 • van aanpakken houdt
 • niet bang bent om nieuwe dingen uit te proberen

 
 
 
 

 Inschaling is conform CAO VO op basis van ervaring in schaal LB

Ben jij een topdocent? Dan zoeken we jou!
 
Het Baken Almere is een stichting voor interconfessioneel voortgezet onderwijs, waartoe onze vijf scholen behoren:

 
Vijf scholen, één familie
De vijf Bakenscholen hebben hetzelfde sterke DNA: de interconfessionele basis. We willen verbinden: zowel in de samenleving als met elkaar. Iedereen telt daarom bij ons mee. Wij vinden dat ieder mens recht heeft op een eigen plekje en een zelfgekozen eigen pad, met ruimte voor elkaar. Elke school heeft daardoor een open, vriendelijke en veilige sfeer. Leerlingen komen graag, elke dag weer.
 
Onze kinderen maken de wereld graag een beetje mooier
Respect en naastenliefde staan bij ons hoog in het vaandel. In deze roerige tijd zijn de normen en waarden van de één niet die van de ander. Op de Bakenscholen leren jonge mensen met verschillende achtergronden elkaar te begrijpen en te respecteren. Alhoewel wij een protestant-christelijke en rooms-katholieke grondslag hebben, staan we open voor jongeren van alle levens- en geloofsovertuigingen. Want we staan midden in de maatschappij. Als toonaangevende scholen in Almere spelen wij zo een belangrijke rol in de bewustwording van een nieuwe generatie.
We zijn niet alleen zuinig op elkaar maar ook op de natuur. Die hebben we te leen om straks weer door te geven aan een volgende generatie. Laten wij de aardbol daarom mooier achterlaten dan wij haar hebben aangetroffen. Dat is onze overtuiging, vanuit ons hart. Integer zijn is liefdevol handelen, ook als er niemand kijkt.
 
Op elk niveau
De Bakenscholen helpen jongeren zich voor te bereiden op hun toekomstige rol. Ze kunnen zich bij ons ontwikkelen tot burgers die zich bewust zijn van wat ze doen. En vastberaden zijn in hun intenties.

 • Trinitas Gymnasium is het enige zelfstandige gymnasium in Almere en biedt een mix van cultuur, klassieke oudheid en moderne wetenschap als rijke voedingsbodem voor de toekomst van haar leerlingen.
 • Park Lyceum biedt degelijk onderwijs op de schoolsoorten atheneum, havo en mavo, waarbij de internationale context en de aandacht voor persoonlijke vorming bijzonder zijn. Zo gaan leerlingen op uitwisseling, wordt er gewerkt aan Europese projecten en kunnen leerlingen verschillende erkend taalcertificaten behalen.
 • Poort Lyceum, biedt onderwijs aan leerlingen op havo- en mavoniveau. Poort Lyceum is een jonge school in een nieuwe, bruisende wijk. Met persoonlijke aandacht en ruimte voor de individuele leerstijl en interesse. Aan de start van schooljaar 2019/2020 zijn de deuren geopend van een prachtig nieuw schoolgebouw. Wij geloven dat eigen inbreng en verantwoordelijkheid groot goed is. Dit stimuleert motivatie en versterkt talent. Onze slogan is dan ook: Ticket tot talent.
 • Stad College is een Vakcollege. Vanaf het eerste jaar werkt de leerling aan het realiseren van zijn of haar beroepswens. Stad College biedt leerlingen gepersonaliseerd leren aan, waarbij ze ook hun eigen rooster maken. De docent is de coach, een mentor die mee kijkt over de schouder van de leerling naar de voortgang van het onderwijsleerproces.
 • International School Almere is een snelgroeiende IB World School voor leerlingen met een internationale achtergrond, to become global citizens in a sustainable world.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.