Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar (vervangingsopdracht) – Het Driespan – Het Olivijncollege
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
6 november 2020
Eind Datum
5 januari 2021
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1 FTE
Plaats
Etten Leur
Organisatie
Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan
Website

Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan uit Etten Leur zoekt een Leraar (vervangingsopdracht) – Het Driespan – Het Olivijncollege per

Het Driespan zoekt voor Het Olivijncollege te Ossendrecht een tijdelijke Leerkracht, waarbij uren in overleg te bepalen zijn. Het Olivijncollege is een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Ossendrecht voor leerlingen die tijdelijk verblijven bij Via Almata, een instelling voor gesloten jeugdzorg. De leerlingen zijn tussen 12 en 18 jaar. Ze hebben vaak veel ondersteuning nodig in het reguleren van hun gedrag en/of in de sociaal-emotionele ontwikkeling.


Over de functie


Het Olivijncollege is per direct op zoek naar een tijdelijke Leerkracht, waarbij werktijdfactor en werkdagen in overleg zijn te bepalen.
De opdracht zal voor een periode van tenminste 3 maanden zijn.
Gedurende deze periode zal gekeken worden naar de mogelijkheden binnen de Stichting om het werkverband zo duurzaam mogelijk te maken.

Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.

We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend.


Over Het Olivijncollege


Het Olivijncollege te Ossendrecht maakt onderdeel uit van Het Driespan en is een cluster 4 school die onderwijs en begeleiding op maat biedt. Het Olivijncollege wil samen met Via Almata de regionale specialist zijn in de opvoeding, de behandeling en het lesgeven aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, die via een rechterlijke maatregel binnen de instelling worden geplaatst. Het doel van de gezamenlijke inspanningen is het verminderen van probleemgedrag en het bieden van een reëel toekomstperspectief. Op Het Olivijncollege willen we de jongeren ondersteunen om met betrokkenheid en veiligheid nieuwe kansen te zien en met zelfvertrouwen de nieuwe kansen aan te pakken. Ons motto is ‘Samen op zoek naar jouw talent!’


Over Het Driespan

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op www.koraal.nl


Wat bieden wij?

  • Je krijgt een tijdelijke benoeming conform CAO Primair Onderwijs.
  • De functie van leerkracht wordt ingeschaald in schaal L11, conform CAO Primair Onderwijs.
  • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.


Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bevoegd leraar en in het bezit van een PABO diploma.
  • Je bent vaardig in het afstemmen op pedagogische en didactische behoeften van de leerling. Daarnaast reflecteer je op eigen handelen, bent geïnteresseerd en neemt initiatief bij nieuwe schoolontwikkelingen, je bent creatief en denkt in kansen en mogelijkheden. Vanzelfsprekend beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Meer informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Eva Landa (schoolleider Het Olivijncollege) via 0164 – 27 11 40.

Wil je meer lezen over Het Olivijncollege of Via Almata, bezoek dan de websites www.koraal.nl/over-koraal/locaties/het-olivijncollege of www.viajeugd.nl


Reageren

Spreekt deze functie je aan? Wil jij aan de slag met deze bijzondere doelgroep? Upload dan je CV en motivatie, dan nemen we snel contact met je op.

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.