Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar VSO
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
17 september 2020
Eind Datum
17 oktober 2020
Functie naam
Docent VSO
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,6 - 1,0
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Veldhoven
Loon indicatie
schaal L11 volgens CAO PO
Organisatie
Stichting Zuiderbos
Website

Leraar VSO locatie Veldhoven

Elke organisatie heeft een bepaalde identiteit en zegt wat zij wil zijn of waar ze voor gaan. Zo ook bij Zuiderbos. Vaak wordt dit aangeduid als de missie van de organisatie. Op Zuiderbos spreken we van ons DNA. Medewerkers van Zuiderbos zijn de dragers
van deze identiteit. Zuiderbos zorgt ervoor dat een verstoorde of gestagneerde ontwikkeling bij kinderen en jongeren die dreigen vast te lopen of vastgelopen zijn, weer op gang komt. We bieden leerlingen een nieuw passend toekomstperspectief. Zuiderbos is
een organisatie waarin ons motto: ‘Ik mag ik en jij mag jij zijn’, elke dag door leerlingen, ouders, medewerkers ervaren wordt.

Heb jij het Zuiderbos DNA, ben jij de doorpakker die op zoek gaat naar een oplossing en doe je dit met een gezonde dosis humor en passie?

Wat levert het op?
• Een dynamisch, professioneel en geweldig team.
• Levendige klassen.
• Intensieve samenwerking met de leerlingen, ouders en collega’s.
• Begeleiding en coaching in het uitvoeren van je taken.

Wat zoeken wij?
• Onderwijsbevoegdheid als leerkracht.
• Flexibiliteit, creativiteit en een gezonde dosis humor.
• Gedrevenheid en doorzettingsvermogen.
• Geduld en relativeringsvermogen.
• Kritisch kunnen kijken en observeren.
• Affiniteit met de doelgroep.

Heb jij voldoende pedagogische kwaliteiten om met onze doelgroep te kunnen werken? Is pionieren leuk en is het je drive om onderwijs weer op de kaart te krijgen? Wil je ook meedenken in het ontwikkelen van leerlijnen. Solliciteer dan nu. Wij gaan graag in gesprek
met je over je kwaliteiten en talenten. En kijken vervolgens samen met jou naar waar je het beste past binnen onze kleinschalige VSO afdeling.

Natuurlijk zijn er nog heel veel andere zaken waar we in een persoonlijk gesprek dieper op ingaan. Voor meer informatie kun je bellen naar Dominique Gerits op telefoonnummer 073-6847060.
 

Zuiderbos is een school voor Speciaal Onderwijs (so en vso). Kerntaak van Zuiderbos is het geven van onderwijs aan leerlingen met onderwijsbeperkingen die samenhangen met psychiatrische problematiek, of die daar mogelijk mee samenhangen. Zuiderbos werkt nauw samen met Herlaarhof, centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.