Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar Zorg en Welzijn
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
10 september 2020
Eind Datum
9 oktober 2020
Functie naam
Zorg en gezondheid
Niveau
HBO
Aantal uur per week
ca .0,4 - 0,6
Provincie
utrecht
Plaats
Nieuwegein
Aanvang functie
01-01-2021
Organisatie
Oosterlicht College
Website

Oosterlicht College uit Nieuwegein zoekt een Leraar Zorg en Welzijn per 01-01-2021

Wij zijn voor onze locatie in Vianen m.i.v. 1 januari 2021 op zoek naar een leraar Zorg & Welzijn.
Het betreft een vacature voor 11 lesuren (ca. fte 0,4 – 0,6) in de sector VMBO lj 3,4 / B,K bovenbouw.
Werkdagen in overleg.

Het Oosterlicht College is een brede scholengemeenschap voor vwo, havo en vmbo. We zijn ontstaan vanuit een christelijke traditie en laten ons hierdoor inspireren. De school heeft twee locaties, één in Nieuwegein en één in Vianen. De school wordt door leerlingen
ervaren als kleinschalig, sfeervol en veilig. 
 
Iedere leerling komt op bij ons op het niveau terecht dat bij hem of haar past. Het Oosterlicht biedt leerlingen kansen. Ons onderwijs is eigentijds, betekenisvol en uitdagend. We moedigen ambitie aan, stimuleren opstroom, geven ruimte aan verbreding en verdieping
van talent. We hebben een breed aanbod op het gebied van creativiteit, sport en cultuur. We dagen leerlingen uit om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen, de dialoog aan te gaan met anderen, kritisch te denken en te experimenteren.

Contactpersoon: Arno Bergmans

 

Kansen & Zekerheden. Dat is het Oosterlicht. 

Het Oosterlicht College is de enige brede scholengemeenschap in de regio. Dat zijn we uit overtuiging. We maken een bewuste keuze voor dakpanklassen en voor een tweejarige brugperiode om kansengelijkheid te bevorderen, opstroom te stimuleren en een veilige sfeer te creëren. De basis van ons open christelijk handelen is respect en zorg voor elkaar; persoonsvorming vinden wij belangrijk. De school heeft twee locaties, één in Nieuwegein en één in Vianen.
 
Het Oosterlicht College biedt leerlingen kansen en zekerheden. We moedigen ambitie aan en geven ruimte aan verbreding en verdieping van talent. Iedere leerling komt bij ons op het niveau terecht dat bij hem of haar past. Ons onderwijs is eigentijds, betekenisvol en uitdagend met mooie resultaten.
We hebben een breed aanbod op het gebied van Cambridge English, bèta, techniek, creativiteit, cultuur en sport. We dagen leerlingen uit om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen, de dialoog aan te gaan met anderen, kritisch te denken en te experimenteren. Het Oosterlicht leidt op tot meer dan een diploma.
  
Op onze school stellen we de kernwaarden respect, kwaliteit, vertrouwen, ambitie en samenwerking centraal.

 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.