Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar zorg & welzijn
Dienstverband
Tijdelijk
Toegevoegd op
3 november 2020
Eind Datum
3 december 2020
Functie naam
Zorg en gezondheid
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,8
Plaats
Den Bosch
Aanvang functie
z.s.m.
Loon indicatie
LB
Organisatie
Koning Willem I College
Website

Heb jij een affiniteit voor Zorg en Welzijn? Zie jij het als een uitdaging om onze studenten naar een hoger niveau te brengen? Lees dan verder!

Algemeen (kopje wordt niet getoond op site)
Het Koning Willem I College is een vooruitstrevend Regionaal Onderwijs Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs, vervolgonderwijs en educatie. We zijn een echt Community College, een bruisend middelpunt van binnen- en buitenschoolse activiteiten die het
leren bevorderen en met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het college biedt je gelegenheid om ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving.

Voor de afdeling Kort Middelbaar Vak Onderwijs zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren leraar voor het verzorgen van theorie- en praktijklessen Zorg en welzijn. Wij zijn op zoek naar een leraar die een duidelijke affiniteit heeft met de doelgroep
(mbo niveau 2) en beschikt over zeer sterke didactische en pedagogische vaardigheden. Ervaring in de ouderenzorg is een pré.

Als coachende leraar geef je onze studenten op een plezierige en effectieve wijze les, afgestemd op hun opleiding, leerwensen en beginniveau. Bij het KMVO gaat het om niveau 2 leerlingen. Deze groep kent haar eigen dynamiek. Het gaat om zowel theorie- als praktijk
lessen, bij de praktijklessen word je ondersteund door een instructeur. Je geeft lessen binnen de reguliere BOL opleiding.
Je bent (mede) verantwoordelijk voor het samenstellen van les- en leermethoden. In samenwerking met collega’s draag je zorg voor het samenstellen van onderwijsprogramma’s.

Om deze functie in te kunnen vullen heb je kennis van en ervaring nodig met het vakgebied zorg en Welzijn. Daarnaast is algemene theoretische kennis van pedagogische en didactische methoden en technieken een vereiste.
 
Je bent vaardig in het overdragen van praktijkkennis op het vakgebied van de opleiding. Het begeleiden en motiveren van studenten zit in je DNA. Verder ben je in staat om onderwijsprogramma’s vorm te geven en kun je didactische methoden en technieken toepassen.
Je bent in staat om een coachende rol aan te nemen.
 
We vragen voor deze functie om een Lerarenopleiding of een relevant diploma HBO aangevuld met een Pedagogisch didactisch diploma.
 

Het betreft een tijdelijk dienstverband op basis van ziektevervanging. Het dienstverband eindigt op 15 juli 2021 of zoveel eerder de vervanging niet meer noodzakelijk is.

Het salaris voor deze functie ligt tussen de 2915,- en € 4359,- bruto fulltime basis (LB schaal, cao MBO). Indien er sprake is van een ontwikkeltraject tot Leraar dan bedraagt het maximale salaris € 3916,- bruto op fulltime basis (schaal 9). Verder biedt het
Koning Willem I College uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en kan er gerekend worden op goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een aantrekkelijke vakantieregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 

Het Koning Willem I College is een vooruitstrevend Regionaal Onderwijs Centrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs, vervolgonderwijs en educatie. We zijn een echt Community College, een bruisend middelpunt van binnen- en buitenschoolse activiteiten die het leren bevorderen en met een grote maatschappelijke betrokkenheid. Het college biedt je gelegenheid om ambities vorm te geven binnen een plezierige, inspirerende en informele werkomgeving. Dat dit door medewerkers zo wordt ervaren, blijkt Uit de medewerkerstevredenheidsonderzoeken die regelmatig gehouden worden. In 2015 is het college vanuit “het beste werkgeversonderzoek” verkozen tot beste onderwijswerkgever en behaalden we de 6de plaats van beste werkgevers in het land. Het Koning Willem I College hecht veel belang aan de kwaliteit van de medewerkers. Zij worden beschouwd als professionals en krijgen optimale kansen om zich (verder) te ontwikkelen.

Onze Missie
Het succes van de student is de reden van ons bestaan

Onze Visie
Gewoon een goede school

Onze Kernwaarden
· Wij zijn een community college
· Wij spreken alle talenten aan
· Wij voeden creatief denken
· Wij verleggen grenzen
· Wij gaan voor een betere wereld
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.