Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar
Dienstverband
Vast
Toegevoegd op
30 oktober 2018
Eind Datum
30 november 2018
Functie naam
Groepsleerkracht
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 tot 0,8
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Amsterdam
Aanvang functie
1 oktober 2018
Loon indicatie
L10
Organisatie
Mgr. Bekkersschool
Website

Voor de onderbouw zoeken wij nog een leuke juf of meester

De Mgr. Bekkersschool is een Brede School in Amsterdam Noord. Wij bieden kinderen een vertrouwde en fijne omgeving waar leerlingen met plezier naar toegaan en waar ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. Er is veel persoonlijk contact tussen ouders,
teamleden en directie.
De waarden uit De Vreedzame School methodiek staan centraal: we hebben oor, oog en hart voor elkaar, we zien de kinderen en elkaar als individu met eigen kwaliteiten en talenten. Hiernaast zijn wij een Jump-in school, bij ons zijn gezonde gewoonten en sport
belangrijke pijlers op school. Onze lokalen zijn uitgerust met digiborden en de verwerking gebeurt deels op de tablet of laptop.
Met ons hele team werken wij er enthousiast aan, om onze kinderen op maat en in een doorgaande lijn te laten leren. We stemmen de lesstof af op de verschillende niveaus van onze leerlingen. Wij stimuleren zelfstandigheid en leren door betrokkenheid.  
Wij vinden het van groot belang dat niet alleen leerlingen, maar ook leerkrachten zich blijven ontwikkelen en met veel plezier lesgeven. Dat doen wij door samen te werken en een optimaal werk-leerklimaat met elkaar te creëren. Op de Mgr. Bekkersschool maak
je samen met collega’s, directie en Intern Begeleiders het verschil! 
 

Wat voor een leerkracht ben jij en wat neem je mee? 
Als je jezelf moet beschrijven herken je je als een leerkracht met een onderzoekende houding, die zelf ook graag wil leren. Je werkt graag samen in een jong en gedreven team. Je bent een zeer gemotiveerde leerkracht die met ‘hoofd, handen én hart’ lesgeeft.
Een leerkracht die oog heeft voor het individuele kind en kan omgaan met verschillende niveaus binnen de groep.

Ons aanbod 

  • 2 of 4 dagen werken in groep 1-2 of 3
  • Een tijdelijke aanstelling met mogelijkheid tot vast binnen het bestuur of op onze school
  • Onderdeel uitmaken van ASKO scholen met een passie voor kwalitatief goed onderwijs 
  • Goede opleidingsmogelijkheden 
  • Financieel aantrekkelijke reiskostenvergoeding  

Scholen en ouders: partners in opvoeding
De Mgr. Bekkersschool in de wijk Nieuwendam is een brede school. Dit houdt in dat de school met een voorschool en welzijnsvoorzieningen (waaronder oudercursussen, logopedie, schoolmaatschappelijk werk en motorisch remedial teaching) onder één dak is samengebracht. 

Lees- en taalmethodes
De Mgr. Bekkersschool is in een nieuw, modern gebouw gevestigd én is een klassieke school in de gunstige betekenis van het woord. Het pedagogisch klimaat kenmerkt zich door rust, reinheid en regelmaat, terwijl de school ook nieuwsgierig is naar nieuwe ontwikkelingen. De school gebruikt dan ook diverse innovatieve methodes bij lezen en taal. Hierdoor schiet het niveau van leerlingen omhoog en kunnen kinderen die al op niveau zijn, dat niveau goed vasthouden.
 
Soepel naar voortgezet onderwijs
De school bevordert een soepele overgang naar het voortgezet onderwijs met een specifieke werkwijze. Kortweg komt deze erop neer dat leerkrachten van groep 8 er niet alleen voor staan. Ook leerkrachten die kinderen vanaf groep 6 hebben lesgegeven, intern begeleiders en directieleden beslissen mee over de schoolkeuze van een leerling. Daarbij heeft de leerkracht van groep 8 een doorslaggevende stem. Dit werkt en levert succes op.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.