Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Leraar(ondersteuner) consumptieve techniek / verzorging of zij-instromer (WTF 0,4)
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Toegevoegd op
22 september 2020
Eind Datum
9 oktober 2020
Functie naam
HBR (Horeca, bakkerij en recreatie)
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,4 FTE
Provincie
Noord-Holland
Plaats
Schagen
Organisatie
Het Molenduin, locatie Schagen
Website

Het Molenduin, locatie Schagen uit Schagen zoekt een Leraar(ondersteuner) consumptieve techniek / verzorging of zij-instromer (WTF 0,4) per

Heb jij affiniteit met de vakken consumptieve techniek en verzorging en zoek jij een uitdagende baan als leraar(ondersteuner) of zij-instromer in een ambitieuze, lerende en groeiende organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Molenduin is een school voor praktijkgericht Voorgezet Speciaal Onderwijs met drie locaties in Noord-Holland (Driehuis, Santpoort en Schagen). Het Molenduin bereidt jongeren van twaalf tot achttien jaar voor op werken in de branches groen, techniek, consumptieve techniek of verzorging. Jongeren doen vakkennis op en leren ‘werknemer’ zijn. Wij helpen ze in een veilige, gestructureerde omgeving om hun arbeidscompetenties te ontwikkelen. Wij hebben goed contact met bedrijven en organisaties in de omgeving en ons onderwijs is zo goed mogelijk afgestemd op de wensen van de regionale arbeidsmarkt.
Behalve onze leerlingen bieden wij ook onze collega’s een uitdagende en moderne leerwerkomgeving met diverse ontwikkelmogelijkheden.

Wie zijn wij?
Wij zijn Het Molenduin, een school voor praktijkgericht voorgezet speciaal onderwijs met drie locaties in Noord-Holland (Driehuis, Santpoort en Schagen). Het Molenduin bereidt jongeren van twaalf tot achttien jaar voor op werken in de branches groen, techniek, consumptieve techniek of verzorging. Jongeren doen vakkennis op en leren ‘werknemer’ zijn. Wij helpen ze in een veilige, gestructureerde omgeving om hun arbeidscompetenties te ontwikkelen. Wij hebben goed contact met bedrijven en organisaties in de omgeving en ons onderwijs is zo goed mogelijk afgestemd op de wensen van de regionale arbeidsmarkt.
Wij zijn op zoek naar een collega die zelfstandig lessen consumptief en verzorging voor onze locatie Schagen wil verzorgen. Het betreft een functie voor 0,4 fte. Het Molenduin Schagen biedt een uitdagende en moderne leerwerkomgeving met diverse ontwikkelmogelijkheden – niet alleen voor onze leerlingen, maar ook voor onze collega’s.

Verantwoordelijkheden
Als leraar / senior leraarondersteuner bij het Molenduin ben je mentor voor een groep leerlingen. Je verzorgt de uitvoering van het onderwijs aan leerlingen passend bij de pedagogische en didactische uitgangspunten van onze school en levert een positieve bijdrage aan onderwijsvoorbereiding en onderwijsontwikkeling. Het intensief onderhouden van contacten met de omgeving van de leerling is daarbij essentieel.
Wij vinden het vanzelfsprekend dat je je blijft professionaliseren, passend bij je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van de school. We denken graag met je mee over de mogelijkheden daartoe.

Functieprofiel
Het Molenduin Schagen zoekt naar een enthousiaste, betrokken collega met relativeringsvermogen, doorzettingsvermogen en humor die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je bezit een gezonde dosis ambitie en je zet je in om passend onderwijs te bieden en het beste uit leerlingen te halen. Op Het Molenduin krijgt iedere jongere een kans, elke dag opnieuw. Je bezit een hoge mate van flexibiliteit om dit waar te maken. Je herkent het talent in onze leerlingen en hebt oog voor wat wél goed gaat.

Daarnaast ben je:

  • In het bezit van een passende bevoegdheid of motivatie voor een zij-instromerstraject;
  • Pedagogisch, didactisch en organisatorisch sterk; en
  • Flexibel en breed inzetbaar.

Aanstelling
Deze functie betreft een aanstelling van 0,4 fte. Benoeming en honorering vindt plaats conform CAO-PO. [1261]

De Aloysius Stichting is een landelijke onderwijsstichting. De 32 scholen zijn verdeeld over 54 locaties in 27 gemeenten. 
Aloysius is er voor kinderen en jongeren van 4 tot 27 jaar die het beste op hun plek zijn in het speciaal basisonderwijs of 
het speciaal (voortgezet) onderwijs. Op de scholen zitten zo’n 3500 leerlingen. 
 
Aloysius geeft ook onderwijs aan leerlingen in justitiële jeugdinrichtingen en jeugdzorginstellingen. Daarnaast ondersteunt, 
adviseert en begeleidt ze leerlingen en onderwijsteams in (regulier) onderwijs en opvang in diverse samenwerkingsverbanden passend onderwijs in Nederland.   
 
De bijna 1.000 medewerkers bij Aloysius werken met een grote betrokkenheid vanuit de kernwaarden kracht, onvoorwaardelijkheid en passie. En dat is ook zichtbaar voor de leerlingen, hun ouders en de netwerkpartners.

Molenduin Schagen/Driehuis/Santpoort-Noord (vso)
Op onze scholen volgen leerlingen op drie locaties in Driehuis, Santpoort-Noord en Schagen voortgezet speciaal onderwijs (vso). Wij bieden een veilige leeromgeving, geven veel aandacht aan sociale ontwikkeling en bereiden leerlingen goed voor op hun vervolgstap. Dat kan een baan zijn, dagbesteding of een vervolgopleiding.
Wij kijken vooral naar wat wél lukt. Wat zijn de talenten die we verder kunnen ontwikkelen? Wat maakt dat een leerling succesvol kan zijn? Die vraag beantwoorden wij met leerlingen, ouders en soms met (jeugdhulp)partners.

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.