Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Lerarenondersteuner – Het Driespan – SO De Fakkel
Functie naam
Onderwijsassistent
Toegevoegd op
2 juni 2020
Eind Datum
2 juli 2020
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1 FTE
Dienstverband
Tijdelijk, vast
Plaats
Etten Leur
Organisatie
Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan
Website

Stichting Koraal Groep inz. Het Driespan uit Etten Leur zoekt een Lerarenondersteuner – Het Driespan – SO De Fakkel per

Het Driespan zoekt voor De Fakkel in Roosendaal een lerarenondersteuner (1,0 wtf).

Over De Fakkel

“Gewoon waar het kan, speciaal waar het moet.”

Dat willen we ten aanzien van kinderen, ouders en andere partners dagelijks in de praktijk brengen.
De Fakkel verzorgt onderwijs aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot ongeveer 13 jaar oud in de omgeving Roosendaal – Bergen op Zoom en omstreken. De Fakkel richt zich op leerlingen die functioneren tussen moeilijk lerend en bovengemiddeld niveau.
Over de functie

De Fakkel is op zoek naar een lerarenondersteuner, voor maandag t/m vrijdag, 1,0 wtf. Naast de ondersteuning van leerkrachten bij het verrichten van eenvoudige routinematige onderwijsinhoudelijke taken, levert de lerarenondersteuner een praktische/organisatorische bijdrage aan het klassenmanagement en neemt deel aan professionalisering. Verder gaat de lerarenondersteuner ook individuele leerlingen met complexe problematiek begeleiden en onderwijs bieden.
Over Het Driespan

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze website www.koraal.nl.

Wat bieden wij?

 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling conform CAO Primair Onderwijs.
 • De functie van lerarenondersteuner wordt ingeschaald in schaal 07, conform CAO Primair Onderwijs.
 • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.
 • Een professioneel en enthousiast team
 • Een open sfeer
 • Afwisselend en uitdagend werk

Wat vragen wij?

 • Afgeronde MBO 4-opleiding;
 • daarnaast heb je een afgeronde opleiding tot lerarenondersteuner;
 • je bent in staat te reflecteren op eigen handelen;
 • je bent in staat creatief mee te denken in mogelijkheden;
 • je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.

We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden: Inclusie, Expertise, Passie en Samen.
Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Els van der Westen, schoolleider De Fakkel via het telefoonnummer 0165-538151.

Wil je meer lezen over De Fakkel, bezoek dan onze website www.koraal.nl.

Solliciteren

Heb je belangstelling voor deze vacature? Dan ontvangen we graag voor 12 juni as. je motivatie en CV.

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.