Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
lerarenondersteuners
Functie naam
Onderwijsassistent
Toegevoegd op
2 juli 2019
Eind Datum
1 september 2019
Niveau
HBO
Aantal uur per week
1,6
Dienstverband
tijdelijk, vast
Provincie
Noord-Brabant
Plaats
Breda
Aanvang functie
01-08-2019
Loon indicatie
schaal 7, conform CAO Primair Onderwijs
Organisatie
De Singel
Website

Lerarenondersteuners – Het Driespan – De Singel

De Singel zoekt voor het nieuwe schooljaar 2019/2020 lerarenondersteuners.

De lerarenondersteuner voert ondersteunende taken in onderwijs en leerlingbegeleiding uit onder de verantwoordelijkheid van een leraar, ondersteunt de onderwijsvoorbereiding en neemt deel aan professionalisering. De lerarenondersteuner maakt deel uit van het
team en legt verantwoording af aan de schoolleider. Functioneel wordt de lerarenondersteuner aangestuurd door de leraar aan wie deze is toegevoegd.

Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.
We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend.

• Afgeronde MBO 4 opleiding;
• Daarnaast heb je een afgeronde opleiding tot lerarenondersteuner;
• Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen;
• Je bent in staat creatief mee te denken in mogelijkheden;
• Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

• Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband conform CAO Primair Onderwijs.
• De functie van lerarenondersteuner wordt ingeschaald in schaal 07, conform CAO Primair Onderwijs.
• Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling. 
• Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.

Over Het Driespan
In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.

Over De Singel
De Singel biedt gespecialiseerde onderwijszorg aan leerlingen in de basisschoolleeftijd met expliciete gedrags- en/of psychiatrische problemen welke didactisch gezien op het niveau van moeilijk lerende kinderen functioneren. De school gaat uit van de individuele hulpvragen en geeft hulp op maat, zowel op het gebied van leren als gedrag. De Singel biedt optimale ontwikkelingskansen en haalt het maximale uit de leerlingen in een pedagogisch klimaat waarin respect en welbevinden centraal staan
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.