Selecteer uw onderwijssector om de resultaten te filteren
◄ Terug naar overzicht
Advertentie ruimte
Lesopvang assistent
Dienstverband
Toegevoegd op
3 september 2020
Eind Datum
2 oktober 2020
Functie naam
Onderwijsassistent
Niveau
HBO
Aantal uur per week
0,7000
Provincie
gelderland
Plaats
Zaltbommel
Aanvang functie
zsm
Loon indicatie
5
Organisatie
Cambium College
Website

In verband met de vervanging van een collega zijn wij met spoed op zoek naar een lesopvang assistent voor de locatie De Waard

Taakomschrijving algemeen
De lesopvang assistent (LOA) vangt lessen op van vakdocenten die om uiteenlopende redenen afwezig zijn. Leerlingen gaan in de opvangles met een duidelijke taak onder begeleiding van de LOA aan het werk. Het betreft een nieuwe manier van lessen opvangen en is
er ruimte voor het mede bepalen van deze nieuwe werkwijze en eigen initiatief. Daarnaast kunnen andere voorkomende werkzaamheden worden opgedragen, als er geen opvang nodig is. 
 
Taakomschrijving specifiek voor de locatie de Waard

  • We zijn op zoek naar een onderwijsassistent lesopvang.
  • Het betreft per direct een vervanging van 0,7  FTE verdeeld over 5 dagen voor de periode van beging september tot en met januari 2021. Een andere aanstellingsomvang is bespreekbaar.
    Aansluitend bestaat er een mogelijk voor een aanstelling voor 0,14 FTE op 1 dag.
  • De lesopvang richt zich in eerste instantie op de eerste en tweede klassen van het VMBO-basis en VMBO-kader. Lesopvang in hogere leerjaren komt ook voor. Elke dag is daarom weer anders.

Een openbare, veilige en laagdrempelige school. Zo is het Cambium College in Zaltbommel nog het best te typeren. Zo ook ervaren leerlingen en personeel hun school, waar respect over en weer een grote rol van betekenis speelt. Het Cambium College gelooft in een persoonlijke benadering van leerlingen. Kijken naar kansen, kijken naar de uitvergroting van individuele talenten. En natuurlijk in algemene zin een degelijke voorbereiding op het vervolgonderwijs. Een school met hart voor de jonge generatie en een open visie op hoe je die generatie voorbereidt op de toekomst.

Die voorbereiding zoeken we in een niet-orthodoxe aanpak. De manier waarop onze mentoren begeleiding bieden, is voortdurend in ontwikkeling. Past het bij deze tijd, sluit het aan bij de doelgroep? Ons pedagogisch klimaat kenmerkt zich met name op locatie De Waard door herstelgericht werken. Leren van onze fouten op een uitgesproken opbouwende manier. 
De toekomst binnen onze school – voorlopig voor onze locatie Buys Ballot – staat ook in het teken van een flexibel rooster, met als kenmerk een verlengde lestijd. Geen vast stramien, maar juist maatwerk dat we kunnen bijsturen aan de hand van de ervaringen.

En natuurlijk gebruikt onze school ook de meest moderne leermiddelen daar waar we die goed kunnen inzetten. We zoeken naar een goede balans tussen nieuwe wegen en traditionele waarden. Allemaal met als uiteindelijke doel de leerling een degelijk diploma en levenservaring meegeven waar hij/zij mee vooruit kan naar een vervolg in het (onderwijs)leven.
 
Het Cambium College heeft twee locaties: De Waard (vmbo-bb en vmbo-kb) en Buys Ballot (vmbo-tl, havo en vwo). 
 

Laatste vacatures

Nieuwsbrief
Ontvang regelmatig updates over de ontwikkelingen in de onderwijs wereld.